Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Ο απόηχος των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ ΔΙΠΛΟ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Εντυπωσιακός ο Μακεδονικός Ίδας απέδρασε με το διπλό από την Παναγίτσα όπου έλαμψε το άστρο του Βασίλη Γάτσου που έκανε χατ- τρικ. Η ομάδα του Τάσου Χουλουηλίδη ήταν ένα κλικ πάνω από τον αντίπαλο της, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και παρότι πήρε να γίνει ντέρμπυ το παιχνίδι υπήρχαν τα ψυχικά αποθέματα για να γείρει το τρίποντο προς τον Μακεδονικό.

ΜΙΛΗΣΕ Ο… ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ

Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον Άρη Υδραίας που λύγισε την Άρνισσα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Ηγέτης της επιτυχίας αυτής ήταν ο αγέραστος Θοδωρής Τσολερίδης που σκόραρε δύο φορές και έδειξε ότι παρά την ηλικία του αποτελεί τον ηγέτη των κιτρίνων που έκαναν μεγάλη ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς. Στόχος είναι να έρθουν βαθμοί και από το εκτός έδρας παιχνίδια ούτως ώστε να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ

Ξέσπασε στην Δωροθέας ο Άρης Λουτρακίου που με ηγέτη τον Γιώργο Νάνο πήρε εύκολη νίκη και επανήλθε στις επιτυχίες. Όλοι γνωρίζουν ότι ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς, θα γίνουν γκέλες από όλες τις ομάδες και αυτό το γνωρίζουν ο Μάκης Δεμίρης και οι παίκτες του που πιστεύουν ότι μπορούν να καλύψουν την διαφορά και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων.

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

Αν και βρέθηκε κατάφατσα με την ήττα στο ντέρμπυ με το Δροσερό ο ΠΑΟΚ Δαμιανού πήρε την νίκη με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά και αν πάρει την σχεδόν έχει πάρει την άνοδο και τα παιχνίδια μέχρι το τέλος αποτελούν ουσιαστικά ρουτίνα με στόχο τις νίκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Σπουδαίος ο Αστέρας Νεοχωρίου πήρε τα διπλό μέσα στην Περίκλεια και δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του. Η ομάδα του Τόμυ Σαρακινλή είχε δύναμη πάθος και ψυχή παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να έχει φτάσει στην ανατροπή και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης κάτι που του δίνει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΟΙΟ ΝΤΡΕΜΠΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Μόνο ντέρμπυ δεν ήταν το ματς με το Νησί για τους Προμάχους του Βασίλη Σαμαράς που πλησιάζουν ολοένα και προς την κορυφή. Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αυτή που έδωσε χαρά στους φιλάθλους που είδαν τον Ιλαρίων Μούγιο να είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη και στην ουσία αυτός που καθάρισε το ματς με το δεύτερο γκολ. Η πετυχημένη πορεία πάντως μέχρι στιγμής δεν σημαίνει τίποτα άλλωστε ακόμα στον πρώτο γύρο είμαστε και υπάρχει πολύς δρόμος.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟΝΤΟ Η ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ

Αν και είχε φάσεις για να καθαρίσει πιο εύκολα το ματς η Νίκη Βορεινού τελικά ήρθε η νίκη επί της Όρμας με πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους και το τέρμα του Ανδρέα Γιαννάκη στάθηκαν αρκετά για το τρίποντο που σίγουρα διώχνει το άγχος και ελαφρύνει τα πόδια των παικτών για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Το κακό ξεκίνημα μέσα στην Κρύα Βρύση έφερε την βαρειά ήττα για τον Μ.Α. Πέλλας που πλήρωσε και τις απουσίες κάποιων παικτών. Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι αυτό ήταν μια κακή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω με τον τεχνικό Λάζαρο Μακρίδη να δηλώνει ότι πιστεύει στην ομάδα του αυτό το ματς ήταν μια κακή παρένθεση και ζητάει την στήριξη των φιλάθλων υποστηρίζοντας ότι θα έρθουν επιτυχίες.

ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΟΥΜΙΣΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ

Με ηγέτη και σκόρερ τον Βασίλη Ναουμίδη πήρε το διπλό μέσα στο Μεσιανό επί της Αγροσυκιά η Αναγέννηση Λιποχωρίου και έτσι ξαναμπαίνει στο κόλπο για την διεκδίκηση της τρίτης προνομιούχο θέσεως. Ότι και αν γίνει στόχος είναι να απολαμβάνουν το κάθε ματς και στο τέλος θα δουν τι πέτυχαν.

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

Επανήλθε στις νίκες η Αστραπή Ζέρβης που έφυγε με το διπλό από την Έδεσσα. Οι παλιές καραβάνες της Αστραπής Κιτσούκης Πέτρος- Τζήγκας Ηλίας και ο Καγιόγλου ήταν οι πρωτεργάτες της μεγάλης νίκης που φέρνει την ομάδα της Ζέρβης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία.

ΑΛΩΣΕ ΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Με το διπλό απέδρασε ο ΠΑΟΚ Αραβησσού από τα Εσώβαλτα και έτσι διεύρυνε το σερί των νικών του μετά το μέτριο ξεκίνημα που είχε κάνει. Η διαφορά έχει μειωθεί κάπως βέβαια η ομάδα του Σίμου Προδρομίδη είναι λίγο μέτρια όμως αν δεν έχει απώλειες σε εύκολα θεωρητικά ματς πρέπει στο ντέρμπυ να δείξει τα δόντια της στους συνδιεκδικητές της.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ Η ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Λίγο πριν το φινάλε χτύπησε η Δόξα Μαυροβουνίου στα Άθυρα και με τον Τάσο Τζότζο να παγώνει το γήπεδο έφυγε με τους τρεις βαθμούς που της δίνουν άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Τάσου Κουκούλη ήταν ψυχωμένη αμυντικά απροσπέλαστη και φαρμάκι στις αντεπιθέσεις παίρνοντας μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα που καιγόταν για τους βαθμούς.

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Μεγάλης σημασίας διπλό για τον Ακρίτα Σωσάνδρας που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τον Άγρα και παραμένει ζωντανός στην μάχη για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Έτσι όπως κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίζει την μάχη για τα τρία εισιτήρια. Μέχρι στιγμής ο Ακρίτας δείχνει δυνατός και αν είχε αποφύγει κάποιες γκέλες ίσως να ήταν ψηλότερα.

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Ένα από τα ευκολότερα απογεύματα είχε η Ένωση Πολυκάρπης- Μοναστηρακίου καθώς η Ξιφιανή αποδείχθηκε λίγη για να κοντράρει την ομάδα του Νίκου Τσολερίδη. Η Ένωση δείχνει να πατάει πολύ γερά, υπάρχει πίστη για να επιτευχθεί ο στόχος χωρίς πάντως να υπάρξει πρόβλημα αν η ομάδα δεν ανέβει στην Α΄ Κατηγορία. Η ουσία είναι ότι υπάρχει νοικοκυριό, υπάρχουν , υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που στο μέλλον σίγουρα θα βοηθήσουν.

ΤΗΝ… ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

Την δουλειά του έκανε και σε αυτή την αγωνιστική ο Άρης Αμπελειών που νίκησε και το Παλαίφυτο και συνεχίζει την φρενήρη πορεία του. Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη είναι πειστική κάνει σωστή διαχείριση των αγώνων και προχωρά σταθερά σε όπλο την επιθετική της γραμμή που με πρωτοστάτη τον Θωμά Θάνο και άξιους συμπαίκτες τους Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Βασίλη Αρβανιτόπουλο αλλά και τον Μάκη Ζιμπίδη έχουν κάνει άνω- κάτω τις αντίπαλες άμυνες.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Νέα νίκη έστω και με άγχος και επέκταση του νικηφόρου σερί που έχει τελευταία ο Φίλιππος Σταυροδρομίου που καταδιώκει τους προπορευόμενους με την ελπίδα ότι κάπου θα στραβοπατήσουν. Η ομάδα του Νίκου Κανελιάδη δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της με όπλο την εμπειρία και την ποιότητα του Γιώργου Σταυρίδη, Δημήτρη Λαγογένη και Χρήστου Παλάνη που δείχνουν στους νεώτερους σε κάθε ματς πως παίζεται το ποδόσφαιρο.

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Σε περίπατο εξελίχθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία για την Δόξα Μελισσίου που πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι συνεχίζει την καταδίωξη της ενάντια στους πρωτοπόρους. Μάλιστα ο Πέτρος Λιτοβολής είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά που περιμένουν τις ευκαιρίες τους για να δείξουν τι αξίζουν.

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ

Δεν πήρε το τρίποντο της νίκης ο Φίλιππος Φλαμουριάς εναντίον του Θεοδωρακίου και έτσι χάνει την επαφή του με τις προνομιούχες θέσεις. Μπορεί η ομάδα του Γιάννη Γρεβενάρη να είναι λίγο μακριά ωστόσο υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και όλα μπορούν να γίνουν αν οι παίκτες σταθούν στον ύψος των περιστάσεων ειδικά στα ντέρμπυ και δεν χάσουν βαθμούς σε ένα ματς όπως αυτό με το Θεοδωράκι.

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Πάτησε κορυφή ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μετά την νίκη επί της Πέλλας. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλο της , αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και με τους τρεις βαθμούς της νίκης βρέθηκε στην πρώτη θέση εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Αλμωπού. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι εύκολο να ανέβεις στην κορυφή και δύσκολο να κρατηθείς καθώς όλοι θέλουν να πληγώσουν νικώντας την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή. Το εντυπωσιακό βέβαια ήταν και τα πέντε γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κίτσας στράικερ ολκής.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ

Θεατής ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο ο Αλμωπός καθώς έκανε το ρεπό του και μαζί έχασε την πρωτιά. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δεν πτοείται από αυτό και θα προσπαθήσει να ανακτήσει την κορυφή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου από την Κρύα Βρύση. Προς το παρόν λίγα λόγια, σκληρή δουλειά και μέσα στο γήπεδο θα φανεί το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα μεταγραφικά μέχρι στιγμής δεν ακούγονται πολλά πράγματα όμως θεωρείται πιθανό να έρθουν κάποιες ενισχύσεις σε θέσεις που θα κρίνει η τεχνική ηγεσία.

ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς τις νίκης η Δόξα Μεγαπλατάνου στην έξοδο της στο Γραμματικό. Οι μαυραετοί με σαφώς ανώτερο ρόστερ απέδειξαν την ανωτερότητα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα κατέχοντας δικαιωματικά τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ

Πήρε τους τρεις βαθμούς ο Ηρακλής Άγιου Λουκά καθώς η Πετριά αποδείχθηκε προσιτός αντίπαλος για τον Γηραιό και έτσι ελπίζει όλο ένα και περισσότερο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η ομάδα του Τόλη Κουτσού ελπίζει ότι μπορεί να φέρει τούμπα τα πράγματα και να πάρει αυτή το τρίτο εισιτήριο αν δείξει σοβαρότητα και υπομονή.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Τρίποντο ψυχολογίας εκτός των άλλων ήταν η νίκη που πήρε η Δόξα Εξαπλατάνου στο γειτονικό ντέρμπυ με την Άψαλο. Η ομάδα του Αντώνη Σαπουντζή πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και η νίκη ήρθε δίκαια δια κεφαλιά Βαγγέλη Βακιάνη επιβεβαιώνοντας και το αγωνιστικό ανέβασμα της με βάση την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών της. Οι μαυραετοί θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα μπορούν και αν έχουν καλές εμφανίσεις μπορεί να γίνει.

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

Άμεση επαναφορά στις νίκες για την Αστραπή Ζέρβης που νίκησε τον Μακεδονικό Έδεσσας και έτσι συνεχίζει τον δρόμο της για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Παρά την ήττα από την Πολυκάρπη οι ακρίτες φάνηκαν ανεπηρέαστοι και με την νίκη αυτή έδιωξαν τα μαύρα σύννεφα που είχαν προς το παρόν δημιουργηθεί. Σε κάθε ματς στόχος παραμένει η νίκη και φυσικά η κατάκτηση μια εκ των προνομιούχων θέσεων.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στις αρχές του β΄ μέρους ο Εθνικός Γιαννιτσών μέσα στο Ριζό βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή έχοντας για πρωτεργάτη τον Αντώνη Φλαρούντζο. Η ομάδα του Φώτη Μητσάκη επανήλθε και θέλει να αποδείξει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, άλλωστε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και όλα μπορούν να γίνουν.

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Ανέλπιστο τρίποντο για πολλούς ήτα αυτό που πήρε ο Μ.Α. Ν. Πέλλας εναντίον του Μανδάλου και αναπτέρωσε την ελπίδα για την παραμονή. Η ομάδα του Κώστα Νινιατσούδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και με τους Παύλο Μέντας και Παναγιώτη Σαρήπαπα να βρίσκουν δίχτυα πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Δεύτερη κατά σειρά ανατροπή για τον Εδεσσαϊκό αυτή την φορά εναντίον του Άσπρου σε ένα παιχνίδι ντέρμπυ. Η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή δείχνει να ανταπεξέρχεται και να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις δύσκολες καταστάσεις και σίγουρα αυτές οι δύο νίκες δείχνουν την τεράστια δυναμική αυτού του συλλόγου που αν μη τι άλλο έχει παίκτες με φιλότιμο και μεγάλη ψυχή.

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ

Αν και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι και μικρό πράγμα για τον νεανικό Άρη Θεοδωρακίου στην Φλαμουριά. Οι Παπαντωνίου, Γέσος και Σόρτσης βρήκαν δίχτυα και αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στην άμυνα ίσως να ερχόταν και η νίκη. Τα νέα παιδιά των «κιτρινόμαυρων» γνωρίζουν ποδόσφαιρο και σιγά σιγά βγάζουν αυτό που μπορούν.

ΗΤΑΝ …ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Φοβερό το Πατριαρχείο διέλυσε το Γυψοχώρι και μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Α΄ Κατηγορία. Μάλιστα το Πατριαρχείο δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με μέλλον. Ο Χρήστος η ψυχή του Δικεφάλου έμεινε ενθουσιασμένος από της εμφάνιση και περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα στην συνέχεια.

ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ ΝΤΡΟΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

Μεγάλη εμφάνιση για την Νίκη Αξού που έριξε ντόρτι στον Φίλιππο Γιαννιτσών και επανήλθε στις νίκες. Η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει ,μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερη και τα περιθώρια εξέλιξης είναι πολλά. Στόχος κάθε αγωνιστικής να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να προωθήσουν τα νέα παιδιά και φυσικά η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Δίκαια νίκη πήρε η Ένωση Τσάκων στο παιχνίδι με την Κερασιά και άμεση επαναφορά στις επιτυχίες μετά το σοκ της περασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους και πήρε το τρίποντο που την κρατάει σε επαφή με τις προνομιούχες θέσεις ενώ στον δρόμο για τα δίχτυα βρήκαν σε αυτό το παιχνίδι οι Χρήστος Τσόλκας και Τάσος Ιωάννου που αποτελεί μόνιμο σκόρερ της Ένωσης.

ΔΙΠΛΟ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΙΟΥ

Διπλό με μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον Ηρακλή Γαρεφίου που άλωσε το Λυκόστομο έχοντας για ηγέτη τον Ματθαίο Μάρκου που έκανε άνω- κάτω την αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του Απόστολου Κώνστα έδειξε χαρακτήρα, ήταν καλύτερη από άλλα παιχνίδια και ελπίζεται ότι σιγά- σιγά τον δρόμο τους για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρέθηκε μετά από το κακό ξεκίνημα που έκανε.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΚΑΜΟΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Με ηγέτη τον νεαρό Θανάση Γιακαμόζη η Νίκη Καλής πήρε τους τρεις βαθμούς ενάντια στην Καρυώτισσα και μαζί μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Μπάμπη Κρητίδη παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ είχε το σθένος να αντιδράσει και να κάνει την μεγάλη ανατΡοπή αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν δείξει το ίδιο πρόσωπο λογικά δεν θα έχει προβλήματα.

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Μετά από καιρό ξαναχαμογέλασε ο Αετός Σκύδρας και μάλιστα με την νίκη του επί της Ραχώνας αναπτέρωσε βάσιμα τις ελπίδες τους για την Τρίτη προνομιούχο θέση αφού γνώρισε ήττα το Γυψοχώρι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ο Αετός θέλει να σώσει την παρτίδα με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

2 σχόλια:

  1. η ενωση τσακων το εχουμε πει εχει σουπερ ομαδα με νεα παιδια που δεν μπορουν ομως ακομα να σηκωσουν τον πρωταθλητισμο,με καποιες προσθηκες σε δυο εμπειρους ποδοσφαιριστες μπορει ανετα να τερματησει πρωτη....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News