Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση ΣΟΚ από Χαϊκάλη: «Μου έδιναν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο»

Υπάρχουν στοιχεία και καταθέσεις στον εισαγγελέα

Η... βόμβα έπεσε από τον Λ. Λαζόπουλο. Όπως είπε είναι ο ίδιος μάρτυρας χρηματισμού βουλευτή.

Μίλησε για εν ενεργεία βουλευτή και τόνισε ότι ήδη τα στοιχεία έχουν δοθεί στον εισαγγελέα.

Ο Λ. Λαζόπουλος μίλησε για υλικό το οποίο υπάρχει και το έχει δει και ο ίδιος

“'Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε” είπε μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε πως υπάρχει και άλλος βουλευτής για τον οποίο θεωρεί ότι τελικά χρηματίστηκε.



“Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος.



Τις καταγγελίες του Λ. Λαζόπουλου επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαϊκάλης τον οποίο κατονόμασε ο ηθοποιός. Όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης ένα άτομο που δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο τον πλησίασε και του πρότεινε 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου του αλλά και επαγγελματικά συμβόλαια.

Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχει καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έχει δώσει και όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Αν και το υλικό δόθηκε από τον Π. Χαϊκάλη στον Λ. Λαζόπουλο ο ηθοποιός είπε πως δεν το έχει πλέον στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News