Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

O γυμνός με το κόκκινο μοϊκάνα μαλλί που αναστάτωσε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Τι φώναζε ο γυμνός άνδρας

Ξαφνικά και ενώ ήταν σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο των φοιτητών, ένας νεαρός με κατακόκκινο μαλλί μοϊκάνα, εμφανίστηκε τσίτσιδος. 


Το κρύο σήμερα είναι τσουχτερό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον νεαρό τουρίστα να πετάξει τα ρούχα του και να μείνει όπως τον γέννησε η μαμά του.

Eπέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία καθώς φώναζε "fuck off police".

O νεαρός μπήκε και στο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης όπου τελικά οι άνδρες της αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες αφού πρώτα έβαλε το παντελόνι του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 
newsit.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΕΕΙ...ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News