Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Νεοχώρι: Συμπολίτης μας απειλεί με μήνυση κατά του Δήμου για φρεάτιο... «δολοφόνο»! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Έξαλλοι είναι πολλοί κάτοικοι του Νεοχωρίου, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο του χωριού τους.

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και μας δείχνουν τις εικόνες που βλέπετε στις φωτογραφίες. Χρειάστηκε να μεταφερθεί ο κάδος απορριμμάτων στη μέση του δρόμου (!!!), καθώς η σχάρα από το φρεάτιο που διασχίζει τον δρόμο είναι σπασμένη.

Μάλιστα, κάτοικος του χωριού κόντεψε να χάσει το πόδι της, όταν περπατούσε και «έφυγε» η σχάρα, με αποτέλεσμα να τρέχει τώρα στους γιατρούς και απειλεί το Δήμο με μηνύσεις.

Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι μέσα στο χωριό παρουσιάζουν μία απαράδεκτη εικόνα και θα πρέπει άμεσα να επισκευαστούν, με κατοίκους του χωριού να διακωμωδούν την κατάσταση βάζοντας κλαδιά στις τρύπες.

Δείτε φωτογραφίες:





6 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί τόση γκρίνια; Δεν έπεσε άσφαλτος στον περιφερειακό των Προμάχων;
    Δεν έπεσε άσφαλτος στην Μηλιά, στην Φιλώτεια κλπ... κλπ
    Αφού οι άνθρωποι κάνουν έργα ασφαλτοστρώσεων ... σε μερικά χωριά.
    Βγαίνουν και φωτογραφίες. Δεν τις βλέπετε;
    Για τις τρύπες δεν τους νοιάζει. Εχετε δει κανένα έργο στον δήμο για συντήρηση δρόμων;
    Αγνωστες λέξεις. Οι φωτογραφίες όμως των αντιδημάρχων όλα τα λεφτά.
    Τρύπες; τι είναι αυτό; Κακές γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε 7:14 ας εσπαγε η μανα σου το ποδι της και να βλεπαμε αν θα σχολιαζες ειρωνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει δελτιο καταγραφης φθορων του οδοστρωματος στην τεχνικη υπηρεσια του δημου; Οπως εμαθα απο εναν αστυνομο οφειλουν να τηρουν τετοιο βιβλιο και να προβαινουν αμεσως ειτε στην αποκατασταση ειτε στην επισημανση των λακκουβων. Το ελεγχει κανεις; Το γνωριζουν οι φωτογραφιζοντες αιρετοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτη είναι έτσι και μονο σε αυτήν την χώρα όλοι παντού λαμογιες παντού πρόχειρα έργα ..αλλά δεν φταίνε μονο αυτή ε?Εχουμε μαθει στα εύκολα ψάχνουμε να βρούμε έτοιμα να ζούμε το σήμερα θα πρέπει να στρωσουμε πρωτα τον εαυτό μας και μετα τους αλλους .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σταυρακι ηξερεσ να τρεχεισ πισω απο τα απορριματοφορα και να βγαζεισ φωτογραφιες. τωρα που και τα 2 απορριματοφορα τησ ανακυκλωσησ μαζευουν σκουπιδια κανεισ μοκο???γιατι αραγε???μηπωσ και σενα σου ταξανε δουλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News