Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Βούλιαξε» η Πιπεριά στη Γιορτή Τσίπουρου

Δείτε φωτογραφίες

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθους κόσμου από ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/11 η Γιορτή Τσίπουρου στην Πιπεριά Αλμωπίας για 8η συνεχή χρονιά.

Χορός, τραγούδι, πλούσια τοπικά εδέσματα και άφθονο τσίπουρο συνέθεσαν μια γιορταστική ατμόσφαιρα και χάρισαν μια υπέροχη μέρα σε όλους όσοι έδωσαν το παρών.

Ο πάντα δραστήριος συλλόγου, σε συνεργασία με τους πολλούς εθελοντές ευχαρίστησαν όλον τον κόσμο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες:

























7 σχόλια:

  1. Μπίλη είσαι πολύ ωραίο μωρό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλεπω τις φωτο με το κοσμο να αγκαλιαζει τους πολιτικους που μας εφεραν σε αυτο το σημειο και να ποζαρει μαζι τους για μια φωτο και διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει σωτηρια για αυτο το λαο, 54467484 μνημονια γτ μας αξιζουν
    υ.γ. μη ξεχασετε να βγαλετε την αγανακτηση σας στο φεησμπουκ
    υ.γ2 μπραβο στο μορφωτικο συλλογο της πιπεριας ολα ηταν αψογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιπεριά το χωρίο μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News