Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κλείσιμο του Δημαρχείου Αλμωπίας! Πρόταση για δυναμική κινητοποίηση

Η γνωμοδότηση θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο να αποφασίσει

Το θέμα του επικείμενου κλεισίματος του ΙΚΑ Αριδαίας απασχόλησε έντονα την πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας με προεδρεύον τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο.

Μία πρόταση του Γιάννη Σηφάκη ήταν αρκετή να «ανάψει» τη συζήτηση και να εκφραστούν ουσιαστικές απόψεις σχετικά με αυτό το σημαντικό θέμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σηφάκης πρότεινε στο σώμα να γνωμοδοτήσει προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να κλείσει άμεσα το Δημαρχείο και να οργανωθούν δυναμικές κινητοποιήσεις εδώ και τώρα και όχι όταν θα φτάσει πάλι ο κόμπος στο χτένι, ώστε να σταλεί ένα δυναμικό μήνυμα προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων ότι οι πολίτες αυτού του τόπου δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα!

Επιπλέον, εκφράστηκε η άποψη από μέλη της Επιτροπής ότι θα πρέπει όλοι οι φορείς να πλαισιώσουν την προσπάθεια του Δήμου, ώστε να υπάρχει δυναμική αντίδραση και να εισακουστούν τα αιτήματα.

Η γνωμοδότηση θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο να αποφασίσει.

3 σχόλια:

  1. kinisis sirizees blepo gianni o dimos den einai spiti sou oute magazi sou ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενοχληθηκες απο την ομόφωνη απόφαση όλων των φορέων της Αλμωπιας για να προτείνουν να κλείσει ο Δημος για την υποβάθμιση της Αλμωπιας; Αν αυτο είναι συριζαιικο τοτε μπράβο, λίγη τσιπα δεν βλάπτει. Και η Αλμωπια, όσο και μην το θελουν κάποιοι, θα σταματήσει να κοιμάται...

      Διαγραφή
  2. Εσυ ρε φιλε (12: 36)...που δεν εισαι ΣΥΡΙΖΑ, κι αντιδρας - με τα λεγομενα σου- σ'αυτη την κοινη αποφαση, πες μας εναν λογο για τον οποιο πρεπει να φυγει το ΙΚΑ απο την Αριδαια;...Ανεφερε μας και τα ''ωφελη'' που θα αποκομισει η επαρχια μας αν φυγουν ολες οι Δημοσιες υπηρεσιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News