Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, ζητά ο Τζαμτζής

Επικοινωνία Βουλευτών Τζαμτζή Ιορδάνη και Κοντογιάννη Γιώργου με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη Ξενοφών

Επικοινωνία με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη Ξενοφών είχαν οι Βουλευτές κ. Τζαμτζής Ιορδάνης και Κοντογιάννης Γιώργος για να δοθεί παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του κ. Τζαμτζή κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό, την οποία συνυπέγραψαν άλλοι 19 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας να δοθεί παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ έως 31-1-2015 διότι οι αγρότες είναι απλήρωτοι για τις παραγωγές τους, οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση εξαιτίας του προβλήματος με τα βοσκοτόπια και είναι απλήρωτοι από τον ΕΛΓΑ και για τις ζημιές που υπέστησαν στις καλλιέργειες τους.

Ο κ. Βεργίνης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το θέμα της παράτασης είναι σημαντικό αναγνωρίζοντας τα προβλήματα των αγροτών, διαβεβαίωσε τους Βουλευτές κ. Τζαμτζή και κ. Κοντογιάννη ότι ο ΟΓΑ θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News