Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της Ρένας Παγκράτη από τον ανιψιό της που συγκλονίζουν!

15 χρόνια μετά τον θανατό της

Πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια από τον ξαφνικό χαμό της μεγάλης κωμικής ηθοποιού Ρένας Παγκράτη, η οποία πριν φύγει από τη ζωή είχε πέσει -όπως είχε γραφτεί τότε στον Τύπο- σε βαθιά κατάθλιψη, που την οδήγησε στην αυτοκτονία. 

 Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σήμερα νέες αποκαλύψεις για τον χαμό της ηθοποιού από τον ανιψιό της Γιάννη Γραμματικό, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα News υποστηρίζει πως: 

«Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της... η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη «Λάμψη του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: "Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;"». 

Κάτι ακόμα που αποκαλύπτει ο ίδιος, είναι πως εκτός από την ανεργία, η Ρένα Παγκράτη δεν μπορούσε να διαχειριστεί και μία ερωτική απογοήτευση που είχε εκείνη την εποχή. Όλα αυτά σε συνάρτηση με την κακή ψυχολογία της, την οδήγησαν στην αυτοκτονία. 

«Απ' ότι ξέρω από την μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά» και πρόσθεσε: «Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει... τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα "Ρένα" και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο "Ρένα"». 

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ο λόγος που έφυγε από τη ζωή η Ρένα Παγκράτη φαίνεται πως δεν είναι η κατάθλιψη, αλλά επειδή η ίδια δεν άντεχε την απόρριψη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News