Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στην παράταση κρίθηκε το Καρατζοβίτικο ντέρμπυ - Στους «4» ο Αλμωπός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Η ημίωρη παράταση χρειάστηκε στην Αριδαία για να υπάρξει νικητής στο Καρατζοβίτικο ντέρμπυ με τον Αλμωπό να επικρατεί με σκορ 2 – 1 της Δόξας Εξαπλατάνου κι ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 1 – 1.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη και άκαρπη κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο στάθηκαν πολύ καλά και έφτασαν μια ανάσα από τη μεγάλη πρόκριση καθώς προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν το προβάδισμα και στην παράταση οι γηπεδούχοι έφτασαν με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν στη νίκη έχοντας για ηγέτη τον Παναγιώτη Μιτιτενίδη που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Σκόρερ του Αλμωπού ο Γιώτης Μιτιτενίδης (89’, 95’), ενώ για την Δόξα ο Αντώνης Λεμονάκης (86’).

Διαιτητής ο Ατζαμιδάκης (Σίπκας Ι. – Συρώκας).







































16 σχόλια:

  1. ετσι να τσουζι εκει στον εξαπλατανο.Bye bye ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι για τα πανηγύρια . Το Σάββατο όμως θα παρακαλάς να κόψω βαθμούς από την κρύα βρύση !!! Τότε να σε δω τι θα λες για την ΔΌΞΑ

      Διαγραφή
    2. ο Εξαπλάτανος δεν έχει ομάδα και αυτό θα φανεί και το Σάββατο! Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια !!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ρε Μπίνο σε άλλο γήπεδο ήσουν, πια υπεροχή του Αλμωπού είδες , σήμερα ο Εξαπλάτανος έχασε άδικα και από δικά του λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι κλαρινο η δοξα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εξαπλαατανος εμφανής ήταν καλύτερος..το ήθελε περισσότερο αλλά ήταν άτυχος. .
    ΥΓ...κ.Μπινε ξέρουμε και βλέπουμε την επιπολεοτητα που δείχνετε στα παιχνίδια του Αλμωπου.. σχολιάστε αντικείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ....... Ε ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ.
      ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ...... ΓΙΔΙΑ......ΜΠΕΕΕΕΕ.... ΓΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Βλέπω πως ξέρεις πολύ καλά το πώς κάνει το γίδι, αυτό μου δείχνει και πόσο καλός τσομπάνος είσαι!!!!!
      Η Δόξα αγαπητέ τσομπάνε αν δεν το ξέρεις είναι μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην κατηγορία και όχι μόνο, είναι πρότυπο για πολλές.
      Για αυτό και όλοι προσπαθούν να πάρουν ένα αποτέλεσμα με αυτήν και όταν το πάρουν χαίρονται σαν μωρά γιατί είναι αξιόλογη και ανταγωνίσιμη.
      Έχε υπομονή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής.
      Α… δώσε χαιρετίσματα στα γίδια σου…..

      Διαγραφή
  5. ωραια προπονηση για τον αλμωπό ,ο τελικός κυπελλου τσαμπιον λιγκ της Δοξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΔΕΝ ''ΠΡΕΠΕΙ'' ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΗΤΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ BLOG ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!!!!!! ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ; ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο sas pirakse oustttttttttttt..... kai ti.... milate gia ennan diatiti pou exei diksei ithos kai epipedw kai as exei kai katagogh apo ekei ... paloio mpoufi ... ayto sas pirakse

      Διαγραφή
  8. Ευκαιρία είναι να έρθεις στον Εξαπλάτανο να δεις τον αγώνα και μετά έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τον κάθε διαιτητή που σφυρίζει τον Απόλλωνα. Όπως καταλαβαίνεις ο Απόλλων δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών και μην περνάς λάθος μηνύματα!
    ΥΣ Ο Ατζαμιδάκης αν έπαιζε 50-50 στο Άσπρο ο Απόλλων σίγουρα θα νικούσε επομένως το παραμύθι της διαιτησίας αλλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να έρθω να δω στον εξαπλάτανο αρχηγέ μου? παιχνίδι χωρίς νόημα είναι χαχαχαχα Μόνο Αλμωπάρα βρε παιδιά!!!!!! Τραινακι μέσα εξω !!!!!!!!!!!!!! τσαφ τσουφ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. prosexe mi pas trenaki apo pisw kollite kai sto telos tou protathlimatos les pali ta paramithia sou peri 15etwn planwn...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News