Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Νατάσα Καραμανλή: "Ηρέμησα που ο Κώστας δεν είναι πρωθυπουργός"

Η σύζυγός του Κώστα Καραμανλή έβγαλε ειδήσεις στις Σέρρες…

Πρόσφατα, η Νατάσα Καραμανλή βρέθηκε στις Σέρρες καθώς ήταν κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού».

Χαλατή, ευδιάθετη, διαφορετική, ήρεμη, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο τραπέζι που κάθισε μετά την ομιλία δεν στάθηκε μόνο στους τρόπους αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά έβγαλε και ειδήσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Βηματοδότης, ακούστηκε για παράδειγμα να λέει πόσο ανακουφισμένη αισθάνεται τώρα που ο σύζυγός της δεν είναι πρωθυπουργός. Οτι νιώθει πολύ άνετα, ότι έχει ηρεμήσει «που δεν έχω σύζυγο στην ενεργό πολιτική», όπως ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εκτός προγράμματος πήγε και για τσάι σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών συνοδευόμενη από τον Αχ. Καραμανλή, τον υιό του Κ. Καραμανλή, τον δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ι. Μωυσιάδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ωστόσο η παρουσία της πυροδότησε νέα σενάρια για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή για την προεδρία της Δημοκρατίας...

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News