Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Εξαιρετικές οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εξαιρετικές διαιτησίες είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε και σχετική ησυχία στα γήπεδα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων κάτι που προκάλεσε και την ικανοποίηση του προέδρου της επιτροπής Θανάση Φασουράκη.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο όμως για να προχωρήσουν θα χρειαστεί οπωσδήποτε η βοήθεια των παλαιότερων διαιτητών αλλά και των παραγόντων και φιλάθλων που πρέπει να τους κρίνουν με επιείκεια σε όποια λάθη και αν γίνουν.

Ακόμα η ανακοίνωση όσον αφορά την εξαίρεση κάποιων διαιτητών από τις ομάδες, αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί προ καιρού καθώς σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων τα κρίσιμα παιχνίδια τα σφυρίζουν ως συνήθως οι αξιολογημένοι διαιτητές χωρίς την παραμικρή αμφιβολία από τους παράγοντες που κάποιοι εντός των ενώσεων τους χαϊδεύουν τα αυτιά με σκοπό στο μέλλον να εκμαιεύσουν την ψήφο τους.

Ο Θανάσης Φασουράκης θέλει και μπορεί να κερδίσει το στοίχημα για την διαιτησία.

16 σχόλια:

  1. ayto einai arthro tou blog h tou kuriou fasourakh etsi gia na xeroume kai thn apopsh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.26 Λάζαρο σε λένε ή Μπάμπη?

      Διαγραφή
    2. αυτο ειναι αρθρο του σρθρογραφου που λει την αληθεια αλλα για σενα η αληθεια ειναι μονοπατη παντα μπραβο σε ολους τους διαιτητες για το πολυ δυσκολο εργο τους αυτα τα λεω εγω που η ομαδα μου εχασε

      Διαγραφή
    3. η κατάσταση με τη διαιτησία στο νομό μας είναι πλεον γνωστή φανερή πολυ πολύ απλή.Υπάρχουν κάποια παιδιά που καλώς η κακώς έχουν ένα ηθος και είναι αξιολογημένοι και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι.Υπάρχει πχ κι ενας γιος παλιού διαιτητή που ενω υπήρξαν δεκάδες αφορμές να σταματήσει το ποδόσφαιρο αυτός συνεχίζει απτόητος.Για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μπορεί κάποιος να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη στο Ματς Εθνικού - Ασπρου που διεκόπη και δεν έχουμε ούτε λεπτομερειες ούτε ανακοινώσεις?

      Διαγραφή
    4. να μας πει ο αντιπροεδρος της ενωσης τι δουλεια ειχε μεσα στο γηπεδο και να γκρινιαζει σε αποφασεις του διαιτητη

      Διαγραφή
    5. ο αντιπρόεδρος της ενωσης αν δεν είναι μέσα στο γήπεδο που θα είναι? στο κυλικείο? ΄τι είπες τώρα!!!!! κατα αρχήν και κύρια εκει πρέπει να ειναι οι παραγοντες της επς!

      Διαγραφή
  2. Αυτό που θα ήταν πολύ χρήσιμο να γνωρίζουν οι ομάδες αλλά και ο κόσμος είναι να μάθουν ποιοί ειναι οι αξιολογημένοι διαιτητές και ποιοί αυτοί με τα συσωρευμένα παράπονα από χρόνια στην επς.Δεν μπορεί να έρχεται μια ομάδα απ το πουθενά και να ζητάει εξαίρεση αξιολογημένου διαιτητη χωρίς αιτία και αφορμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπηρχε προεδρος ενωσης που προστατευε ποδοσφαιριστες που χτυπουσαν διαιτητες επειδη ηταν εδεσσοιοι καιτωρα που υπαρχει ο αντωνιου και ο φασουρακης που μονο εχουν προσφαιρει στα γηπεδα δεν σας αρεσει
    Λ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως λέει κι ένας πρωην ποδοσφαιριστής Α εθνικής που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην περιοχή μας : π.χ. πότε επιτέλους θα τιμωρείτε και η πρόθεση για σκληρό παιχνίδι? δεν χρειάζεται να ακουμπήσει τον αντίπαλο ο αμυντικος για να αποβληθεί.Και μόνο άγαρμπα να ορμήξεις κατά πάνω του ειναι κάρτα ΚΑΙ χωρίς επαφη!!! Σε ποιόν όμως να τα πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sugxaritiria stous diatites kai stous anthrwpous pou tous kathodigoun,afiste ti grinia paidia ,afou fainete pleon pws ginete kali douleia ap olous k oi diaitites einai pio iremoi kai swstoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΣΙΩΝ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΤΕ Η ΧΑΖΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ''ΜΕΓΑΛΟΣ'' ΑΛΜΩΠΟΣ...ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΛΛΟ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΕΦΕΡΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντι για 1-4 κοιμηθηκε ο θεός! 70% ΚΑΤΟΧΗ Αλμωπος.2 δοκάρια Αλμωπος.Καθυστερήσεις τρελές οι γηπεδουχοι!! Ωραιος.

      Διαγραφή
    2. το πιθανότερο είναι ότι πλεον το ασπρο ή η κρυα βρυση θα σφαγιαστουν στο Μανδαλο τοτε.Οκ.

      Διαγραφή
  7. o giagkos mexri to 75' htan polu kalos me merika lathakia pou dikaiologountai alla sto teleutaio tetarto ta ekane mantara sfurize h den sfurize me "skopo"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: είναι αποβολή και το σκληρό παιξιμο χωρίς επαφή? μπορεί να τιμωρηθεί αμυντικός ακόμα κι αν απλά πάει άτσαλα πάνω στη μπάλα με φόρα ? δυστυχώς για πολλα δρεπάνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο κανονισμός λέει οτι αποβολή έχουμε ακόμα και ΧΩΡΙΣ καν επαφη με τον επιτεθέμενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1-4 ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 2-0. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΠΕΛΕΓΟΔΡΟΜΟΥΣΕ...ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ...ΕΣΥ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News