Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: « Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία έγινε».

Αποφασίστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2014 η ένταξη της δημιουργίας έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία

Μετά από τις συνεχείς ενέργειες του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη τόσο προς τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ όσο και προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποφασίστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2014 η ένταξη της δημιουργίας έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία, στον σχεδιασμό του Οργανισμού, ο οποίος θα υλοποιηθεί άμεσα με τις προσλήψεις προσωπικού που έχουν ανακοινωθεί ήδη. 

Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της Αλμωπίας έγινε και θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο, η στελέχωση του με προσωπικό και ο εξοπλισμός του με την αγορά αυτοκινήτων. 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σταμενίτης από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου είχε ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η περιοχή της Αλμωπίας λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων. 

Αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη ο Βουλευτής τόνισε ότι: 

« Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία έγινε και αυτό μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση διότι δρομολογείται η επίλυση ενός εξαιρετικής σημασίας ζητήματος, που απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και το ιατρικό προσωπικό. Ο τομέας της υγείας χρειάζεται την διαρκή και έμπρακτη στήριξη όλων μας και είναι χρέος μας να εργαζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων, όπου και όποτε αυτά εντοπίζονται».

5 σχόλια:

  1. Λόγο προβλήματος υγείας συγγενικού μου προσώπου το οποίο χρειαζόταν άμεση διακομιδή στο Νοσοκομείο παρακολουθώ το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον, από την αρχή όλης αυτής της προσπάθειας για την δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία.Ο Σταμενίτης είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά και αποτελεσματικά, για ένα τόσο σοβαρό θέμα για όλους εμάς εδώ στην Αλμωπία. ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Σταμενίτη συγχαρητήρια....απλά πράματα με μεγάλη ουσία....
    Άλλοι αγωνίζονται και άλλοι κοιμούνται στα Γιαννιτσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα βήμα πνοής για την αλμωπία. Δέν υπάρχει οικογένεια στην αλμωπία που να μην έχει ταλαιπωρηθεί λόγω της ελλειψης ασθενοφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. Μ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News