Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Φρικαλεότητες χωρίς τέλος από τους τζιχαντιστές - Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γυναίκα για μοιχεία

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ανθρωπόμορφα κτήνη. Χωρίς έλεος. Χωρίς συμπάθεια για τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους. Αποκεφαλίζουν όσους δεν πιστεύουν το ίδιο με εκείνους, λιθοβολούν γυναίκες γιατί διέπραξαν μοιχεία.

Οι τζιχαντιστές σοκάρουν κάθε μέρα με κάθε πράξη τους. Όπως σοκάρει και ο πατέρας της άτυχης γυναίκας από τη Χάμα της Συρίας, που αρνήθηκε να σώσει την κόρη του από τον λιθοβολισμό. Είχε διαπράξει το έγκλημα της μοιχείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Το video ανέβηκε στο internet τη Δευτέρα. Δείχνει λεπτό προς λεπτό το... λαϊκό δικαστήριο των τζιχαντιστών. Το πρόσωπο της γυναίκας δεν φαίνεται ποτέ. Εμφανίζεται μόνο ένας από τα μέλη του ISIS να ακουμπά το χέρι του στον ώμο του πατέρα της γυναίκας.

Ο τζιχαντιστής λέει στη γυναίκα πως θα πρέπει να είναι χαρούμενη (!) και ευχαριστημένη για τον λιθοβολισμό της αφού αυτό προβλέπει η σαρία. Άλλωστε, συνεχίζει, η γυναίκα είχε εξωσυζυγική θέση και άρα παραβίασε το νόμο του Θεού!

Ρωτά τη γυναίκα αν είναι ευχαριστημένη με την τιμωρία της. Εκείνη απαντά ναι. Πριν ξεκινήσει ο λιθοβολισμός, ο πατέρας της έχει την ευκαιρία να συγχωρήσει την κόρη του για το «έγκλημά» της αλλά αρνείται! «Μη με αποκαλείς πατέρα» της λέει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τη δένει με ένα σχοινί και είναι εκείνος που τη σύρει, ουσιαστικά, σε έναν λάκκο. Ο λιθοβολισμός αρχίζει. Αν και η εικόνα θολώνει, φαίνεται ο πατέρας της γυναίκας να είναι ανάμεσα σε εκείνους που τις πετούσαν πέτρες μέχρι να τη σκοτώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ:



---
Πηγή: ibtimes.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News