Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Δημήτρης Πασόης: «Κωμικοτραγικά τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αλμωπίας»

Ανακοίνωση

Με έκπληξη και θλίψη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες όσα κωμικοτραγικά γεγονότα εκτυλίσσονται στη γενικότερη διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας και ειδικότερα στη ΔΕΥΑ με αποκορύφωμα την σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου, όπου δηλώνει υποκριτικά ότι όλα είναι υπό έλεγχο, χωρίς να μπαίνει στην ουσία των προβλημάτων.

Στη διαφαινόμενη αδυναμία ελέγχου των στελεχών του, διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι προστίθεται και η ατολμία.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να ενημερώσει τους Δημότες μας για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Από το Γραφείο Τύπου
«Νέα Εποχή για την Αλμωπία»

13 σχόλια:

  1. ρε Πασοη, οσο ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος το 2010, όσο ήσουν Δήμαρχος κ οσο ήσουν ξανα υποψήφιος δεν έβγαζες ανακοινώσεις, τώρα τι ψάχνεις; ο κόσμος σε έστειλε στην εφορία και στο σπίτι σου. accept it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είναι όλα ύπό έλεγχο όταν δεν υπάρχει αντίστοιχος πρόεδρος στη ΔΕΥΑ;;;;Aς μας απαντήσει ο κ. Μπίνος παρακαλώ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρίμα, πιό λίγοι απ ότι νόμιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πασόης έκλεισε και κανα δυό τρύπες με πολύ δουλειά.Τώρα βλέπω πολύ χαλαρότητα! Το πάνε για κλείσιμο το μαγαζί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε λιγο θα μας πει ο πασοης οτι για ολα τα εσχει που εγιναν στη δευα και στο δημο φταιει ο σηφακης και ο μπινος .Πασοη η κριμα διελησες το εργοταξιο του δημου και την κοπανησες............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ μ@@@@κα είναι το αίσχος του αίσχους.....τα αίσχη κλπ. Τόσο καρναβάλι είσαι και σχολιάζεις κι ΟΛΑΣ. Άντε ρε κατσίκι τράβα στη στρουγκα σου. Ανόητε. Αγράμματε.

      Διαγραφή
  6. αστο Πασόη, δεν πείθεις κανέναν.. .συναγωνίζεσαι με τον Τακη τον Μπινο για το ποια ήταν η χειρότερη Δημοτική περίοδος.. και αυτό γιατί έχεις το ελαφρυντικό της οικονομικής κρίσης. πόσο μα πόσο λίγος ήσουν άνθρωπε μου... ΠΟΣΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την Βούλτεψη έχεις ρε Πασόη για εκπρόσωπο τύπου? Τέτοιο θράσος μόνο αυτή έχει. Για όλα φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Τέσερα χρόνια έπαιζες το ρόλο του Δημάρχου και ούτε αυτό δεν έκανες καλά. Αυτοί που σε χρησιμοποίησαν και σε είχαν μαριονέτα, τώρα έξω λένε τα χίλια μύρια για σένα. Και για να σε γελοιοποιήσουν και άλλο έβγαλαν και την ανακοίνωση αυτή. Μάλλον και για όσο καιρό είσαι στην αντιπολίτευση, αχυράνθρωπος θα είσαι πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό θα ήταν πριν βγάλει ανακοινώσεις ο κύριος Πασόης για να κάνει κριτική, να μας κάνει μια ανάλυση τι ακριβώς έκαναν αυτοί στην θητεία τους για να λύσουν έστω και ένα θέμα της ΔΕΥΑ, εκτός από καταγγελίες και μάλιστα ανώνυμες από ταχυδρομεία Χαλκηδόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΗ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΛΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πασόης ξεχνάει φαίνεται τις συνεχείς παραιτήσεις των διοικητικών συμβουλίων του ΧΥΤΑ. Πρώτα θα δίνει εξηγήσεις τι έκανε αυτός και μετά να κάνει κριτική. Ο πολιτικός της θολούρας, της ανακατωσούρας και της κωλοτούμπας. Δεν ακουμπάω τώρα γιατί καίει, άστο για αργότερα κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.....ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΥΑ ΚΑΙ 5ΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΙΣΘΟ.Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΔΕΝ "ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS, ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News