Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σε ποια χωριά της Αλμωπίας θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, οι διακοπές αφορούν στις εξής τοπικές κοινότητες:

Άψαλος: 13.00-15.00
Φούστανη (περιοχή εκκλησίας): 08.00-12.00
Φιλώτεια (περιοχή γεώτρησης): 11.00-13.30

4 σχόλια:

  1. αυτο το προγραμματισμενες διακοπες ρευματος τοσα χρονια δεν μπορω να τις καταλαβω!τι στο διαολο προγραμματισμος ειναι αυτος που δεν τελειωνει ποτε!!μας εχει πρηξει η ΔΕΗ και μας τα παιρνει και χοντρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε πας καλα? δε φτανει που μας ειδοποιουν τους κραζουμε κι απο πανω? δηλαδη αν πρεπει να γινουν καποιες εργασιες για την συντηρηση του δικτυου να μη γινουν με κινδυνο να υπαρξουν μεγαλυτερες διακοπες λογω βλαβης, με εναν αερα ή μια βροχη?

      Διαγραφή
  2. η δεη ,ή Δεδηε πιά, δεν έχει προσωπικο λένε.Ομως η Αλμωπία με τα νερά και τα υδροηλεκτρικά της θα έπρεπε να είναι αυτόνομη ενεργειακά.Τις χρωστάνε, δεν χρωστάει.Ο υπευθυνος-διευθυντής της εταιρείας νομού, θα πρέπει να σχεδιάζει τα πλάνα του με βάση αυτο το δεδομένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι οι βουλευτες μας θεωρούν όλο το νομό πέλλας ακριτικό? είναι άδικο.Ασχετο,αλλά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News