Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Κλείδωσε» ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας - Οι Αντιδήμαρχοι βάζουν «πλάτη»

Το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει την προεδρία, έχει ήδη συμφωνήσει

Στα μέσα της επόμενης βδομάδας αναμένεται να «κλειδώσει» ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, μετά από το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και την άρνηση της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης να αναλάβουν την καυτή «πατάτα», ο Δήμαρχος όλα δείχνουν ότι έχει ήδη απευθυνθεί στους Αντιδημάρχους του, οι οποίοι θεωρούνται στενοί συνεργάτες του και δύσκολα θα αρνηθούν, μιας και σε μια τέτοια περίπτωση θα θεωρηθεί ότι τον «αδειάζουν».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει την προεδρία, έχει ήδη συμφωνήσει και θα έχει τον διπλό ρόλο προέδρου και Αντιδημάρχου, ενώ ενεργό ρόλο στη ΔΕΥΑ θα έχουν και οι υπόλοιποι Αντιδήμαρχοι.

Πάντως, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και επίσημα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για εκλογή νέου προέδρου.

6 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ. ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα....και λέω μονο εγώ το σκέφτηκα αυτό; αυτά που δίνουν μισθό πρόεδρος τα χρεωμένα απο τον ένα στον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μικροι ειναι παντα μικροι σ ολα τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν βαλετε τα μυαλα σας να δουλεψουν θα εχει ερθει το 2019...1;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AKOMH ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News