Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Χαμός στο Ποντιακό Παρακάθ του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Ένα Ποντιακό Παρακάθ που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Αριδαίας.

Χορός, τραγούδι και νόστιμο φαγητό, συνέθεσαν μια υπέροχη γιορτινή, με τους εθελοντές του συλλόγου να δίνουν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό και να επιβραβεύονται με την πολυπληθή παρουσία του κόσμου, σε ένα γλέντι μέχρι το πρωί.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τις κυρίες της Κωνσταντίας για τα πεντανόστιμα εδέσματα που έφτιαξαν, ενώ ανανεώνει το ραντεβού για τις 27/12 οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός.

Δείτε φωτογραφίες:
















6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σε ολους,τελεια οργανωση και το σχημα που ειχατε πολυ καλο μακαρι να τους εχετε και στον χορο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fenete pos proti fora piges se xoro tou sylogou...esi 8:45 μ.μ. to sxima auto eine 3 sinexomenes fores!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:11 δεν παω πρωτη φορα σε χορο τους,αλλα προτιμω να ακουω συνεχεια αυτους παρα καποιους που τοσα χρονια εφερναν.ειπα απλα οτι εκαναν κεφι δεν μας χαλασαν χατιρι σε οτι ζητησαμε να παιξουν και εχρι το πρωι. και αν σε χαλαει το συγκεκριμενο σχημα να μην πηγαινεις.ερχονται να μας διασκεδασουν τζαμπα και διαμαρτυρομαστε κιολας.τι ανθρωποι υπαρχουν εκει εξω

      Διαγραφή
  4. ESENA RE FILARAKI TI SE XALAEI DEN KATALABA; MONO ENAS EXEI ER8EI 2 FORES OI YPOLOIPOI PRWTI FORA,SKEPSOY PRIN GRAPSEIS. DHLADH OTAN STO PARELTHON EFERNAN KAPOIOI TOYS IDIOYS GIATI DEN MILOYSATE;AINTE APO DW,OLA SAS PEIRAZOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News