Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σκοτωμός στη Βουλή! Άδωνις: "Έχεις 1,5 εκατ. ευρώ στις τράπεζες" - Φωτίου: "Είσαι Γκεμπελίσκος"

Αφορμή τη στάση της Κουμουνδούρου να ψηφίσει «παρόν» στην τροπολογία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Εκτός ορίων η κόντρα Γεωργιάδη – Φωτίου στη Βουλή με αφορμή τη στάση της Κουμουνδούρου να ψηφίσει «παρόν» στην τροπολογία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δημόσια και στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μίλησε για υποκρισία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και την κατηγόρησε πως η ίδια δεν καταλαβαίνει πόσο «επαναστατική» είναι η ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση επειδή έχει, όπως είπε, καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ και δε θα χρειαστεί να επωφεληθεί από αυτή.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κ. Φωτίου η οποία διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει τόσο… «φουσκωμένο» λογαριασμό και χαρακτήρισε «Γκεμπελίσκο» τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Τα μετρητά που έχω δεν είναι ούτε το ένα ενδέκατο αυτών που λέει και είναι όλα έντιμα χωρίς να έχω κατηγορηθεί για διαφθορά… Τα λεφτά που έβγαλα όλα τα χρόνια που δούλεψα στα πανεπιστήμια είναι λιγότερα από τις ανοησίες που λέει αυτός ο «Γκεμπελίσκος».

Και τρίτον όλα είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες της Βουλής» δήλωσε με νόημα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει στόχος (και) της Ν.Δ., λόγω της αντιπαράθεσης της με τον Πρύτανη Φορτσάκη. «Είναι δικαίωμα σας να έχετε όσα χρήματα θέλετε και καλά κάνετε και τα έχετε. Δεν σας κατηγόρησε κανείς για φοροδιαφυγή αλλά για υποκρισία, διότι όταν είστε πλούσια κυρία μου δεν μπορείτε ούτε να το παίζετε επαναστάτες, ούτε να σηκώνεται μπάρες, ούτε να μας κάνετε υποδείξεις για τη ρύθμιση για τις ασφαλιστικές εισφορές, γιατί εσείς αυτή τη ρύθμιση δεν θα τη χρειαστείτε ποτέ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. είχε χαρακτηρίσει «επανάσταση» την επίμαχη ρύθμιση. «Είναι η καλύτερη ρύθμιση που έχει γίνει ποτέ για οφειλές στο δημόσιο. Εάν ήμουν επιχειρηματίας και ήξερα ότι κάποτε θα έρθει τέτοια ρύθμιση δε θα πλήρωνα ποτέ τίποτα. Είναι ρύθμιση επανάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News