Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Εξαπλάτανος απέκτησε τον δικό του... «Δήμαρχο»! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από την παραλαβή στο πρώην Δημαρχείο του Εξαπλατάνου, όπου θα στεγαστεί ο νέος Αντιδήμαρχος

Τον δικό της υπερ-Αντιδήμαρχο απέκτησε η Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου. Μία περιοχή που δυστυχώς μετά τη συνένωση του Καλλικράτη δεν είχε τη μεταχείριση που άξιζε και γνώρισε μία απρόσμενη υποβάθμιση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος υλοποιώντας μία προεκλογική του δέσμευση, όρισε Αντιδήμαρχο αρμόδιο για την περιοχή αυτή, τον Στέφανο Αβραμίκα από τον Αρχάγγελο, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Όπως είπε μάλιστα ο κ. Μπίνος κατά την παρουσίασή του, ο νέος Αντιδήμαρχος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, καθώς ουσιαστικά θα αναπληρώνει το Δήμαρχο στην Ανατολική Αλμωπία, ενώ θα έχει υπό την εποπτεία του όλα όσα λαμβάνουν χώρα εκεί.

Ο κ. Αβραμίκας στην πρώτη του δήλωση ζήτησε τη συνδρομή όλων των φορέων της περιοχής, ενώ κατέστησε σαφές ότι η Αλμωπία είναι μία και θα πρέπει να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη για ολόκληρο το Δήμο. Επιπλέον, τόνισε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και για να γίνει αυτό σημείωσε πως θα πρέπει να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια όλος ο κόσμος.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο πρώην Δήμος Εξαπλατάνου αξίζει να αποκτήσει και πάλι την προηγούμενη εικόνα του και να ενσωματωθεί ουσιαστικά και όχι μόνο τυπικά στα νέα δεδομένα και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με συντονισμένες προσπάθειες, όπως για παράδειγμα τη μεταφορά κάποιων υπηρεσιών στο πρώην Δημαρχείο.

Η αρχή φαίνεται πως γίνεται με το Κτηματολόγιο από το οποίο θα περάσει ολόκληρος ο πληθυσμός της Αλμωπίας, ενώ υπάρχου εισηγήσεις για μεταφορά κάποιων Δημοτικών Επιχειρήσεων όπως η ΔΕΥΑ και η ΔΗΚΕΑ που σήμερα στεγάζονται στην… «τρώγλη», στο ισόγειο του Δημαρχείου της Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του καλά θα κάνουν να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία, καθώς αρκετά στερήθηκε η ανατολική Αλμωπία την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο. Όλα έχουν και ένα όριο!

Δείτε φωτογραφίες από την παραλαβή στο πρώην Δημαρχείο του Εξαπλατάνου, όπου θα στεγαστεί ο νέος Αντιδήμαρχος:





38 σχόλια:

  1. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????? ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.....ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΑΡ.......Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγειασει το στομα σου...τελικα εχει...

      Διαγραφή
    2. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΕΧΕΤΕ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. πολυ μεγαλο λαθος κυριε δημαρχε του δημου αλμωπιας, ενω υπαρχει εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος απο τον εξαπλατανο εσυ τοποθετησες αλλον απο αρχαγγελο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιος ειναι ο κυριος χουρσογλου ,δεν καταλαβα,πολυ ψηλα τον σηκωσε τον αμανε

      Διαγραφή
    2. Γιατι;;; Ο Αρχαγγελος δεν ανηκει στην Αλμωπια και συγκεκριμμενα στην ανατολικη; Στα Τρικαλα ανηκει;;;

      Διαγραφή
    3. Λάθος κάνεις αγαπητέ συνδημότη. Ο δήμαρχος όρισε αντιδήμαρχο για τον πρώην δήμο Εξαπλατάνου και όχι δήμαρχο Εξαπλατάνου. Είναι λάθος το σκεπτικό σου.
      Για σκέψου καλύτερα και δες ποιοι ορίστηκαν αντιδήμαρχοι και θα δεις ότι ενώ υπάρχουν εκλεγμένοι δημ σύμβουλοι από την Αριδαία, οι αντιδήμαρχοι είναι από τα χωριά.
      Ένας Εξαπλατανιώτης

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Στεφανε.. Πολυ καλή επιλογή κ.Δημαρχε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λετε ο δημαρχος να δωσει πνοη στην ανατολικη αλμωπια με την στελεχωση και αλλων υπηρεσιων που εχουν φυγει κι εχει ερημωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο Στεφανε καλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιλογή, ένα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Εξαπλάτανος είναι ενα απ τα χωριά της αλμωπίας.Δεν είναι τίποτε περισσότερο.Ίσα ισα που θα έπρεπε η έδρα αυτού του αντιδήμαρχου να είναι η Νότια ή η Φούστανη όπως όλοι συμφωνούμε ώστε να πάρει αληθινά ζωή η Ανατολική Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. katarxhn htan dikaio nomizo phre toys pio polloys psifoys apo oloys sto kommati eksaplatanoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Είδαμε και τους πτυχιούχους πανεπιστήμονές σας τι κατάφεραν τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  10. Η Αλμωπία απέκτησε δήμαρχο έργων και όχι λόγων. Υλοποιεί τις προεκλογικές του δεσμέυσεις χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς σκοπιμότητες και αγκυλώσεις του παρελθόντος.Ολες του οι επιλογές μέχρι τώρα αυτό δείχνουν.
    Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μη φοβηθεί τους "βετεράνους "που τους εκλέγει η πελατειακή σχέση με τους ψηφοφόρους και τα ρουσφέτια. Ισως κάτι αλλάζει...Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο ....καλή επιλογή. Καλή δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως να κάνουμε ένα ωραίο δημαρχειο πανο απο τον Αρχάγγελο? ?? Να τον εχουμε εκει πανο να μας βλεπει απο ψηλα???? Σοβαρευτειτε λιγο ρε..,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητηρια Στεφανε και συγχαρητηρια στον κ. Μπινο για την επιλογή του.Εύχομαι να πραγματοποιησετε τους στόχους σας με το καινούριο μας πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ.ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΒΕΑΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΈΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βαλε μια ταξη στους εργαζομενους στη βοηθεια στο σπιτη δεν μπορει τοσα χρονια να μην πανε στη δουλεια και οταν πανε πανε 9 το πρωι και 11 να σχολανε και τις πεμτες καθολου μην πανε να τιρουν το ωραριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο μπινος εκανε μεγαλη γκαφα. αφησε στην απ εξω εναν συμβουλο με πολυ μεγαλη εμπειρια. τον χουρσογλου. θα το βρει μπροστα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε και συ με τον χορσογλου καλα εκανε και τον αφισε εξω .αυτος το ειχε κανει επαγελμα το δημο .τοσα χρονια που ηταν στον εξαπλατανο δεν μας εκανε τιποτα .ο μοναδικος αντιδημαρχος που δεν κοιταξε το χωριο του και κοιτουσε μονο μισθο να βγαζει απο τον δημο.............

      Διαγραφή
    2. μπραβο Στεφανε...μπραβο κ στν κ.Μπινο....

      Διαγραφή
    3. κ δεν μ λες ποιος ειναι ο χουρσογλου δλδ???ας χαλαρωσει λιγο κ ν μην τ βαλει πουθενα...

      Διαγραφή
    4. 7.59 μακρια απο ατομα σαν εσενα και μισθοφορους σαν τον χουρσογλου

      Διαγραφή
  18. ΣΤΕΦΑΝΕ-ΔΗΜΑΡΧΕ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΥΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΩΤΕΣ:

    Σοβαρευτείτε και αφήστε τον Χουρσόγλου στην άκρη. ΦΤΑΝΕΙ, δεν μπορεί να είναι ισόβιος αντιδήμαρχος. Υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να αξιοποιηθούν και να δοκιμαστούν. Σύμφωνα με το σκεπτικό σας και ο Καποδιστριακός δήμαρχος Εξαπλατάνου επί 12 χρόνια έπρεπε να είναι συγχωριανός μας. Ήταν όμως από την Κωνσταντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Xwria opos h foustani , notia, peikleia lagadia aetoxwri xreiazontai sthriksi.o proin dimarxos edeikse midamino endeiaferon.elpizo o kurios avramikas na sumvalei sthn anavathmisi tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχισαν οι εκβιασμοι 7.59 μμ ...Δεν περνανε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απληρωτοι εργατες στον Δημο Αλμωπιας....Ευχαριστουμε πολυ τους υπευθυνους που αυτους που δουλευουν πραγματικα ειτε σκουπιδια ειτε καθαριοτητα ,επικαλουνται οτι ξεχασαν να τους πληρωσουν. Ευχομαι την τυχη του απληρωτου να την γνωρισουν οι ιδιοι για να στερουνται τα παιδια τους οπως τα δικα μας.. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο ....καλή επιλογή. Καλή δουλειά...Στεφανε καλη επιτυχια.Χρηστος SPORTS CAFE BALLADORO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Ο Κ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ Ο Κ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο Στέφανε! Καλή πολιτική σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλη σταδιοδρομια Στεφανε!ειμαι σιγουρη πως θα αποδειξεις σε ολους οσους σε στηριξαν οτι αξιζεις την εμπιστοσυνη τους και να απαντησεις με το εργο σου σε ολους αυτους που σε αμφισβητουν.η συναδελφος σου,Μαρια Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News