Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ανακοίνωσε για Λουτρά, ΔΕΥΑ, ΔΗΚΕΑ, ΚΕΚΠΑ

Συμβαίνει τώρα!

Επιβεβαιώθηκαν σε ποσοστό 100% οι αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News για την κατανομή των αξιωμάτων, η οποία ψηφίστηκε ως εξής από το Δημοτικό Συμβούλιο:



ΔΕΥΑ

Πρόεδρος: Χρήστος Χουρσόγλου
Αντιπρόεδρος: Μαρτίνα Ζιάκα

ΔΗΚΕΑ

Πρόεδρος: Χρήστος Γεωργίου
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

ΚΕΚΠΑ

Πρόεδρος: Χρήστος Δόντσος
Αντιπρόεδρος: Τόλης Οργαντζόγλου

ΛΟΥΤΡΑ

Στα Λουτρά αναμένεται να προταθεί σε λίγο για Πρόεδρος ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και για Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Βέσκος.

Αναλυτικά τα Διοικητικά Συμβούλια σε λίγο!

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ(παλιοί) ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ(νέοι) ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.00 Δηλώνεις βολεμένος? όλοι ευχόμαστε καλή δυναμη στους ανθρώπους που τολμούν τέτοιο καιρό να βάλουν το κεφάλι τους στο ντουρβά που λένε!! Χαρά στο κουράγιο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News