Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τρεις τροφές που δεν πρέπει να τρώτε ποτέ!

Δείτε ποιες είναι αυτές

Υπάρχουν διάφορες τροφές που δεν κάνουν πολύ καλό στην υγεία σας επειδή έχουν μικρή θρεπτική αξία.

Υπάρχουν όμως και μερικές που όχι μόνο πρέπει να τις περιορίσετε στην διατροφή σας, αλλά -αν είναι δυνατό- να τις εξαλείψετε τελείως.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Μαργαρίνη

Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά συστατικά στη μαργαρίνη και σε άλλα προϊόντα που "μιμούνται" το βούτυρο. Μερικά από αυτά είναι τα τρανς λιπαρά, οι γαλακτωματοποιητές και τα συντηρητικά, το εξάνιο και άλλοι τοξικοί διαλύτες. Το ακατέργαστο βούτυρο γάλακτος -όταν προέρχεται από ζώα που βοσκούν ελεύθερα- είναι πλούσιο σε ευεργετικά συστατικά όπως το λινελαϊκό οξύ (CLA), το οποίο είναι γνωστό πως βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου και του διαβήτη.

Ποπκόρν σε συσκευασία για το φούρνο μικροκυμμάτων

Οι σακούλες για ποπκόρν μικροκυμάτων έχουν εσωτερική επένδυση με ΡFOA, και όταν θερμαίνονται, επικίνδυνες χημικές ενώσεις απελευθερώνονται και έρχονται σε επαφή με το ποπκόρν. Αυτές οι χημικές ουσίες είναι μέρος μιας ευρύτερης ομάδας χημικών ουσιών που είναι γνωστό ότι διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα και επηρεάζουν την ορμονική ισορροπία του οργανισμού.

Επεξεργασμένο αλάτι

Το κοινό αλάτι που προμηθεύεται ο περισσότερος κόσμος για το τραπέζι του φαγητού δεν είναι ιδανικό για την υγεία του οργανισμού. Αυτού του τύπου το αλάτι περιέχει χημικές ουσίες, όπως το σιδηροκυάνιο και ο αργιλοπυρίτης, και προστίθεται ιώδιο, ενώ το φυσικό αλάτι περιέχει πολλά φυσικά μεταλλικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ιχνοστοιχείων, όπως το πυρίτιο, ο φώσφορος και το βανάδιο.

---
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News