Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκαλυπτική ορκωμοσία βουλευτίνας στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Η κα Σόδη κατάφερε να μπει στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους

Όλα τα βλέμματα τράβηξε στην ορκωμοσία της η νεα βουλευτής Χίου της ΝΔ, Μαρία Σόδη Σταυρινούδη, η οποία αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Σταμάτη Καρμάντζη αφού εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Η κα Μαρία Σόδη Σταυρινούδη ήταν η επόμενη στην σειρά εκλογής για τη Νέα Δημοκρατία και το Νομό Χίου.

Πρόκειται για την δεύτερή της αντικατάσταση, μετά την παραίτηση του Κωστή Μουσουρούλη, για να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Τον είχε αντικαταστήσει ο κ. Κάρμαντζης, πριν από 3 μόλις μήνες.

Σημειώνεται ότι η κα Σόδη κατάφερε να μπει στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους.

Έχει σπουδάσει φαρμακευτική, αισθητική και κοσμετολογία.

Εναι η ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών που βασίζονται στη μαστίχα, με δραστηριότητα τόσο εντός των συνόρων, όσο και εκτός.

Από το 1992 διατηρεί στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής. To 2002 μαζί με τον φαρμακοποιό σύζυγό της Γιώργο Σόδη ανοίγουν το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο Κολωνάκι και ακολουθούν πολλά άλλα. Μάλιστα η εταιρεία Mastic Spa έχει λάβει και Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News