Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης στον Αλμωπό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ο Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ελευθεριάδη Χρήστο, πρώην παίκτη της ομάδας μας, με θητεία στην ομάδα της Καβάλας και του Πιερικού.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

12 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΑ , ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Α" ΕΘΝΙΚΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sygxarhthria sthn dioikhsh toy almvpoy.soyper kinhsh.gia ton xrhsto omvs megaaaaaaaaaa pisogyrisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΩΣΤΑ ΓΑΤΣΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στην διοικηση του αλμωπου.μεγαλη μεταγραφη.αυτες ειναι επιλογες.επιλογες λεωνιδα μπιλη.οχι σαν τις καλοκαιρινες ............που τις εκαναν αλλοι-ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να λέμε την αλήθεια αν ηταν καλός δεν θα ερχοταν στο Αλμωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια στη διοίκηση για τις επαγγελματικές κινήσεις της.Ελπίζουμε να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο φέτος.Καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ola ayta kala pote vmvs ua katalabete oti den exoyme proponhth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το καποτε ταλεντο της αλμωπιας κατεληξε απο τα επαγγελματικα στα ερασητεχνικα γηπεδα...δηλαδη τωρα τι σημαινει αυτο?οτι ο μικρος δεν βρηκε ομαδα και η τελευταιο του λυση ειναι ο αλμωπος...αυτο αραγε ειναι καλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο χρηστος ειναι αλωπος....
    και εκατσε φετος να βοηθησει
    και αντι να πουμε ολοι ενα μπραβο στο παιδι λεμε χαζομαρες
    ο χρηστος οπως παντα θα μηλησει στο γηπεδο
    μπραβο μπρεγκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακομα και στις καλες κινησεις υπαρχει κοσμος που βγαζει κομπλα. Οταν θα μαθετε γιατι και πως ηρθε και ποιο ειναι το καλυτερο για αυτον και την ομαδα τοτε να μιλησετε.... αυτο που εγω ξερω ειναι πως και η ομαδα θα κερδισει και ο παιχτης .... ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν η ζηλια ηταν ψωρα........το παιδι ειναι παιχταρας/το πως λειτουργουν οι μαναντζερ και τα λοιπα στην ελλαδα τα ξερουμε.γι αυτο δεν πηγε αλλου.μακαρι να μεινει στον αλμωπο και ν αναδειχθει μαζι μ αυτον με τις επιτυχιες που θα εχει η ομαδα και ν αποτελεσει τον ηγετη του στα επομενα χρονια.ολοι εσεις που γραφετε υποτιμητικα σιγουρα ζηλευετε και τον παιχτη αλλα και πολλα αλλα.χρησταρα μην μασας αστους να λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστο παντα επιτυχιες ... Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News