Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες Κυπέλλου του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στους αγώνες Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2014:


ΜΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0 – 3

Με αντεπίθεση διαρκείας η Νίκη Αξού πέρασε από το Αρσένι, επικρατώντας με σκορ 3 – 0 του τοπικού ΜΑ. Το παιχνίδι έμοιαζε αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες πάντως να είναι φλύαρες μπροστά στις δυο εστίες, ωστόσο η επανάληψη ανήκει στους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και έφτασαν δίκαια στην καθαρή νίκη. Σκόραραν οι Ρολαρ Ουρούτσι (53’), και Δημήτρης Πασσαλής (61’ – 76’). Διαιτητής Ταγκαλίδης (Ζιώγλης – Μητώνας)

ΜΑ ΠΕΛΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2 – 1

Την Τρίτη νίκη μαζί με την πρόκριση πέτυχε ο ΜΑ Πέλλας που επικράτησε με σκορ 2 – 1 του μαχητικού Άρη Αμπελειών. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, όμως σιγά – σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έτσι η αναμέτρηση κύλησε αμφίρροπα με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη στις λεπτομέρειες. Σκόραραν για τους νικητές ο Τάσος Μπρατσούδης (16’) και Δημήτρης Καραμούζας (47’), ενώ για τους ηττημένους ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος (27’). Διαιτητής Θεολόγου (Δέλιος – Κουκούλης Σ.)

ΟΡΕΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 1 – 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ριζάρι, όπου ο τοπικός Ορφέας παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1 – 1 στον Προφήτη Ηλία. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το ενενηντάλεπτο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν αφού έδειξαν επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν φιλότιμα με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή τους, έπαιξαν με αντεπιθέσεις και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό στο τέλος, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στην πρεμιέρα με ανεβασμένη ψυχολογία. Σκόραραν για τον Ορφέα ο Γιάννης Μίσκος (5’) και για τον Άρη ο Σταύρος Παπαχρήστου (85’). Διαιτητής Πίλτσης (Κουκούλης Δ. – Σιπάκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3 – 2

Χιτσκοκικό φινάλε είχαμε στα Γιαννιτσά όπου ο Εθνικός επικράτησε δύσκολα με σκορ 3 – 2 του Άρη Παλαίφυτου που μάλιστα προηγήθηκε με 2 – 0. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, έδειξα πολύ καλό σύνολο και ίσως δικαιούνταν το θετικό αποτέλεσμα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίθετη άποψη και στο τέλος έκαναν την ανατροπή που τους έδωσε την πρόκριση κι ενώ είχαν υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα δεν είχαν καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Σκόραραν για τον Εθνικό ο Πέτρος Σιδηρόπουλος (84’ – 90’ πεν.) και Μιχάλης Κηλίκης (78’) ενώ από τον Άρη σκόρερ ήταν οι Κώστας Σνάλα (33’) και Κώστας Κουδερης (56’). Διαιτητής Αργυρός (Αρέστης – Ταλγίνης)

ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 7 – 0

Πήρε αυτό που ήθελε η Δόξα Ριζού εναντίον της Δάφνης Παναγίτσας και το τελικό σκορ 7 – 0 την οδήγησε σε πρόκριση στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που έδειξαν ανώτεροι σε όλη τη διάρκειά του, κυνήγησαν τη νίκη και την πήραν σχετικά εύκολα αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά και δεν έδειξαν να καίγονται ιδιαίτερα για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιώργος Μουρουζίδης (6’ – 12’ – 20’), Δημήτρης Παπαδόπουλος (57’), Ανδρέας Γκάγκας (60’), Νίκος Χαρατσίδης (67’ – 90’). Διαιτητής Γιάγκος (Γιοβάνης – Μητώνας)

ΜΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ – ΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ 2 – 1

Δύσκολη νίκη – πρόκριση για τον ΜΑ Ν. Πέλλας που επιβλήθηκε δύσκολα με σκορ 2 -1 του μαχητικού ΜΑ Δροσερού. Αμφίρροπο παιχνίδι, οι δυο ομάδες παρότι τις χώριζαν δύο κατηγορίες δεν είχαν μεγάλες διαφορές, οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και μαζί την πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου. Σκόραραν για τους νικητές οι Κώστας Τσαλκιτζής (26’) και Κώστας Παπαδόπουλος (73’), ενώ για τους ηττημένους ο Μιχάλης Μπάσδος (16’). Διαιτητής Γεωργίου (Κύρου – Σλατίντσης)

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 4 – 0

Άλλη μια νίκη στο θεσμό του κυπέλλου για τη Δόξα Μανδάλου με θύμα της αυτή τη φορά τη Δόξα Μαυροβουνίου και τελικό σκορ 4 – 0. Το παιχνίδι ήταν καλό καθώς οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες, κάνοντας στην ουσία μια καλή προπόνηση πριν την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της Α1 και Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν μια κλάση επάνω και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο όπου και σαφώς ανώτεροι και παρότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία, έφτασαν στην Τρίτη κατά σειρά νίκη στον θεσμό του κυπέλλου. Σκόραραν για τους νικητές οι Νίκος Πετρίδης (40’), Κώστας Σιδηρόπουλος (44’), Θάνος Σαββίδης (70’), Μάντι Καλώτι (72’). Διαιτητής Αργυρός (Σίπκας Ι. – Τετραγώνης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ – ΜΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 9 – 0

Σαρωτικός ο Ηρακλής Άσπρου επικράτησε εύκολα με σκορ 9 – 0 του ΜΑ Άρνισσας μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στον αγωνιστικό χώρο, παρότι οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μάχη για να σταθούν αξιοπρεπώς, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Χατζηπέτρου (55’ – 7’), Μάκης Δημητριάδης (15’ – 34’ – 42’), Γιούλι Ουρούτσι, Τάσος Τσελεπής (26’), Σάκης Τόπκας (70’), Ευθύμης Μπουρνάζης (84’). Διαιτητής Πίλτσης (Σίπκας Σ. – Τσαλγίνη)

ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ – ΜΑ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 3 – 1

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αθύρων πήρε νίκη – γοήτρου με σκορ 3 – 1 επί του ΜΑ Εσωβάλτων. Το ματς είχε δυο όψεις, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι όροι αντιστράφηκαν στην επανάληψη όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Παναγιώτης Λογοθετίδης, (πεν. 45’ – 76’), Κώστας Αλεξόπουλος, ενώ των ηττημένων ο Λεωνίδας Δέλλιος (32’). Διαιτητής Παναγιωτίδης (Βέλκος – Αρέστης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ – ΜΑ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 1 – 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στους Γαλατάδες όπου ο τοπικός Ολυμπιακός και ο ΜΑ Ν. Μυλότοπου έμειναν στο 1 – 1 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και σφιχτό, δεν υπήρχαν φάσεις, έγιναν πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, όμως οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις γλύτωσαν την ήττα. Σκόραραν οι Ραφαήλ Χρηστάκης (90’), για τους γηπεδούχους και ο Μιχάλης Δημητριάδης (37’) για τους φιλοξενούμενους. Διαιτητής Μιχαηλίδης (Ταγκαλίδης – Ζιώγλης)

ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1 – 3

Με το διπλό απέδρασε από την Καρυώτισσα ο Φίλιππος Σταυροδρομίου καθώς επικράτησε με σκορ 3 – 1 ης τοπικής ΑΕΚ και πήρε πανηγυρική πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έδειξαν εμπειρία σε γενικές γραμμές, παίρνοντας δίκαια τη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, όμως θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα. Σκόραραν για τους νικητές οι Χρήστος Παλάνης (27’ – 86’), Αλέξης Γεωργιάδης (2’), ενώ των ηττημένων σκόρερ ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης (20’) που πήρε το ριμπάουντ μετά από χαμένο πέναλτι του Πέτρου Συρόπουλου. Διαιτητής Καραγιάννη (Αποστολούδας – Εφραιμίδου)

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ 0 – 6

Σαφώς ανώτερος ο Αλμωπός πέρασε νικηφόρα από την Υδραία επικρατώντας με σκορ 6 – 0 του τοπικού Άρη και πήρε την πρόκριση η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι κυανόλευκοι της Αριδαίας ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν την διάρκειά του και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων έφτασαν εύκολα στη νίκη, που ήταν η τέταρτη σε ισάριθμα παιχνίδια. Πλέον οι δυο ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σκόραραν για τους νικητές οι Νίκος Παπαγεωργίου (5’), Νίκος Τσιμτσιρίδης (13’), Κώστας Τσιτλακίδης (20’), Βίκτωρ Αλεξαντροφ (5’), Παναγιώτης Δεμίρης (60’), Σταύρος Ορτζάνης (89’). Διαιτητής Κουκούλης Σ. (Γάτσος – Ροδίντσης)

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ 6 – 2

Την πρόκρισή της στους 16 του κυπέλλου σφράγισε η Δόξα Εξαπλατάνου που επικράτησε με σκορ 6 – 2 του Ηρακλή Γαρεφείου μετά από καλό ποιοτικά παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά, οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλύτεροι, έδειξαν πιο έτοιμοι και πιο γυμνασμένοι φτάνοντας δίκαια στη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι πάλεψαν φιλότιμα και έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία, δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν. Σκόραραν για την Δόξα οι Γιώργος Κουντουράς (20’), Αντώνης Λεμονάκης (54’), Ελευθέριος Θωμάς (50’ – 70’ – 84’), Δημήτρης Μαυρόπουλος (74’), ενώ για τον Ηρακλή οι Γιάννης Μανωγλής (5’), Θωμάς Σίσκος (πεν. 80’). Διαιτητής Καρυπίδης (Τσαλγίνης – Καραμπατάκης)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 8 – 0

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Εδεσσαϊκός επικράτησε με σκορ 8 – 0 του Αστέρα Νεοχωρίου και έκανε το απόλυτο στον θεσμό του κυπέλλου περνώντας εύκολα στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν εμφανής και παρότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την βαριά ήττα. Σκόραραν για τους τριαινοφόρους οι Τουμανίδης αυτογκόλ (10’), Γιάννης Παλημάνης (16’), Αντώνης Μιλιάδης (29’) Χρήστος Παπαηλία (32’), Βαγγέλης Μεταξάς (56’), Δημητρης Χότζιας (66’ – 82’), Μάκης Καρυπίδης (76’). Διαιτητής Ζγούρος (Περδίκας – Κλαζίδου)

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 1 – 1

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι που έγινε στο Κλεισοχώρι, η Ελπίδα Έδεσσας αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 του νεοφώτιστου στην Α’ Κατηγορία Ευρωπού Φούστανης παίρνοντας ένα αποτέλεσμα περισσότερο για την ψυχολογία. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες, οι Εδεσσαίοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και έδειξαν ότι ο χρόνος δουλεύει για αυτούς, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κάποια πολύ καλά στοιχεία και με λίγη προσπάθεια θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους. Σκόραραν για τους γηπεδούχους ο Λάζαρος Τουρμάνης (πεν. 35’), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Διονύσης Ντόγκαρης (88’). Διαιτητής Τριανταφυλλίδης (Κορνισορλής Α. – Καραγιάννης)

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 6 – 1

Πραγματικά καταιγίδα η Δόξα Π. Μυλότοπου συνέτριψε ε σκορ 6 – 1 την Δόξα Μελισσίου και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στους 16 του θεσμού του κυπέλλου. Η ομάδα του Δημήτρη Βένου ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και έκανε ό, τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι φιλοξενούμενοι από ένα σημείο και μετά παράτησαν το παιχνίδι. Σκόραραν για την Δόξα Π. Μυλότοπου οι Δημήτρης Θεμελής (36’ – 45’), Λάζαρος Αναστασιάδης (38’ – 50’), Αλέξης Θεοδοσιάδης (75’), Τάσος Σιδέρης (57’), ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παναγιώτης Βαβουλίδης (80’), ενώ ο ίδιος εκτέλεσε πέναλτι άουτ στο 86’. Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Τσίπας Δ. – Σιώνης Α.)

ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 1 – 2

Στο τέλος κρίθηκε αναγκαία η αναμέτρηση στο γήπεδο του Δαμιανού όπου ο ΠΑΟΚ Αραβησσού έφυγε νικητής με σκορ 2 -1 επί του τοπικού ΠΑΟΚ. Αμφίρροπο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, οι δύο ομάδες έδειχναν ισοδύναμες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όπου οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι πήραν την νίκη, ενώ και οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Σκόραραν για τους νικητές οι Κυριάκος Σαρόγλου (87’), Δημήτρης Καλενδέρης (89’), ενώ για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Ανδρονικίδης (90’). Διαιτητής Τρυψιάνης (Βλαδίκας – Δινάκης)

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 9 – 2

Πραγματική καταιγίδα οι Πρόμαχοι συνέτριψαν με σκορ 9 – 2 τον Μακεδονικό Ίδας σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική. Οι γηπεδούχοι, ανώτεροι σε όλους τους τομείς, έκαναν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και με ηγέτη το Γιώργο Νάνο έφτασαν στη μεγάλη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι αμυντικά δεν υπήρχαν. Σκόραραν για τους νικητές Γιώργος Νάνος (27’ – 34’ – 70’ – 74’ – 82’ – 84’), Νίκος Νάνος (24’), Γιάννης Μούγιος (30’ – 80’). Διαιτητής Μαυρίδης (Χατζηπέγιος – Σινάπης)

ΜΑ ΟΡΜΑΣ – Μ. ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1 – 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Όρμα όπου ο τοπικός ΜΑ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 με αντίπαλο την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην επόμενη φάση ενώ οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν. Το ματς ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του οι δυο ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη, περισσότερο οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να τα καταφέρουν και ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονταν ακόμα και με την ισοπαλία την οποία κα τελικά κατέκτησαν. Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Χρήστος Σαμαράς (13’), και για τους φιλοξενούμενους ο Θοδωρής Μπαρμπαγιάννης (6’). Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Σκουλής – Σταμανίκη)

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 3 – 0

Καλύτερος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Λουτρακίου επιβλήθηκε με σκορ 3 – 0 της Νίκης Βορεινού. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ζωηροί και αποφασιστικοί στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως ουσία στο παιχνίδι τους, ενώ οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν πλήρως, καθώς το γρήγορο αυτογκόλ στις αρχές της επανάληψης αποδιοργάνωσε πλήρως τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Σταύρος Σπρίτος (33’), Γιώργος Σινάπης (αυτογκολ 47’), Γιώργος Νάνος (79’). Διαιτητής Καρυπίδης (Μιχαλόγλου – Αλμαλιώτης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 0 – 2

Νίκη – γοήτρου πήρε η Ένωση Τσάκων στην Δωροθέα, επικρατώντας με σκορ 2 – 0 της τοπικής Αναγέννησης. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δυο ομάδες έδειχναν σχεδόν ισοδύναμες, στο πρώτο εξηντάλεπτο μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με το Μάριο Τόκο, όμως σιγά – σιγά οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο τελευταίο μισάωρο και πήραν την νίκη δίκαια και καθαρά. Σκόρερ Τάσο Ιωάννου (63’), Γιώργος Χατζηγρηγορίου (80’). Διαιτητής Καραμπατάκης (Γιάνγκος – Κορνισορλής Α.)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 4 – 0

Παράσταση για έναν ήταν το παιχνίδι στην Άψαλο όπου ο Όλυμπος επικράτησε εύκολα της αποδεκατισμένης Νίκης Καλής με σκορ 4 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, σε όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και είχαν πολύ εύκολο έργο, αφού οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με άκρως νεανική ομάδα και γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα. Σκόρερ για τον Όλυμπο ήταν οι Χρήστος Μουζάκης (10’ – 27’), Νίκος Τσίκος (40’), Σωτήρης Κόγιος (82’). Διαιτητής Μαυρίδης (Τρυψιάνης – Μίλτσης)

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1 – 4

Σαρωτικός ο Άρης Νησιού πέρασε σαν σίφουνας από την Κερασιά επικρατώντας άνετα με σκορ 4 -1 του τοπικού ΠΑΟ που παρά την ήττα του ωστόσο προκρίθηκε, ωστόσο οι δυο αποβολές των Δημήτρη Βασιλείου (60’), και Δημήτρη Μάντη (80’), μετρίασαν την χαρά των πράσινων. Κατά τ’ άλλα το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους φιλοξενούμενους πάντως να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό σκορ μαρτυρά του λόγου το αληθές, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν νωθροί και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Λάζαρος Λούσας (27’), Νικηφόρος Τσόρμπας (35’), Κώστας Σιόγκας (πεν. 60’), Σίμος Γκίνης (72’), ενώ των γηπεδούχων ο Δημήτρης Α. Τρίψης (79’). Διαιτητής Ατζαμίδης (Τσίπας Β. – Μανωλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News