Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ο Χρήστος Μπάτσης

Ο Προμαχιώτης Δημοτικός Σύμβουλος θα πιάσει πρώτος δουλειά

Αιφνιδίασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ανακοινώνοντας από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του τον πρώτο Αντιδήμαρχο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος όρισε Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, μιας Αντιδημαρχίας για την οποία είχε δεσμευτεί, τον Χρήστο Μπάτση.

Ο Προμαχιώτης Δημοτικός Σύμβουλος θα πιάσει πρώτος δουλειά, ενώ το έργο που αναλαμβάνει έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και περιλαμβάνει τον τομέα της καθαριότητας του Δήμου.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ!!! ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ.

    Μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Χρήστο! Καλή αρχή σου εύχομαι! Είσαι αποδεδειγμένη αξία στην προσφορά και έχω την πεποίθηση ότι θα πράξεις το ίδιο και ως αντιδήμαρχος. Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙς ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδηροκεφαλος Χρηστο!κουραγιο υπομονη δυναμη και γερο στομαχι,οσοι σε γνωριζουμε ξερουμε οτι θα κανεις οτι χρειαστει και ειμαστε σιγουροι οτι θα πετυχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τους Προμαχους θα ερθει παλι η λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν γνωριζω εάν ειναι στις αρμοδιότητες η καθαριότητα αλλά κοντεψαμε να κολήσουμε αρώστειες με κάποιους βρώμικους κάδους στην οδό Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μπορεί να αγοράσει ο Δημος 2-3 καινούργια απορριματοφόρα? μπορεί και aids να έχουν αυτα τώρα που έχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News