Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

SOS: Η Έλενα από την Κρύα Βρύση έχει μεγάλη ανάγκη για αίμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η ΕΛΕΝΑ από την Κρύα Βρύση χρειάζεται τις προσευχές και την βοήθεια όλων μας.

Όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα αύριο απο τις 9-12 στο Νοσοκομειο στα Γιαννιτσα για την ΕΛΕΝΑ ΣΚΑΠΕΡΔΑ που βρίσκεται στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετα απο τροχαίο.

Επίσης απο οποιοδήποτε Νοσοκομειο αρκεί να αναφέρεται τα παραπάνω στοιχεία της κοπέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

50 σχόλια:

  1. Η κοπελα βρισκεται σε αυτην την κατασταση αφου παρασυρθηκε απο ασυνηδητο νεαρο οδηγο που παρατησε αυτην και αλλα δυο παιδια και εφυγε . Αν ειναι να λεμε κατι να το λεμε σωστα.. Παρατησε αυτην και επισης δυο ακομη παιδια σοβαρα τραυματισμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που σημειώθηκε το περιστατικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που συνεβη αυτό παιδιά, να το γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ οσο ξερουμε ηταν και ανηλικος και οδηγουσε χωρις διπλωμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. genithis tou 96 ine o odigos , to thema den ine an ixe diploma i oxi to thema ine oti exi xtipisi 3 paidia k to 1 ine poli sovara k diploma na ixe to kako exi gini

      Διαγραφή
  5. Γίνεται να δώσω αίμα στις Νάουσας τ νοσοκομειο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , στο όνομα Σκαπέρδα Ελένη στο ιπποκρατειο νοσοκομείο

      Διαγραφή
  6. Το κακο εγινε.Δεν εχει σημασια τι και πως αυτη την στιγμη.Ας κανουμε ΟΛΟΙ το αυτονοητο.Μπορειτε να δωσετε αιμα οπου και αν ειστε.Αρκει να πειτε το ονομα του νοσοκομειου και ασφαλως του ασθενη.Επισης δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι ιδια η ομαδα αιματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nai ginetai ....an mporeite peite k se alous gt xreiazetai aima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Έλενα είναι μόλις 17!!! Ας τη βοηθήσουμε. Τη θελουμε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Έλενα είναι μόλις 17. Είναι δυνατή και θα καταφέρει με τη βοήθειά μας. Θέλουμε πίσω το λαμπερό χαμόγελό της. Αύριο χρειάζεται 17 μπουκάλες αίμα. Ας κάνουμε αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν αυριο το πρω δώσω αίμαι στ Νοσοκομείο Γιαννιτσών θα μπορέσω να βοηθήσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά σώζεται μια ζωή με λίγες σταγόνες αίμα. Μάλιστα παροτρυνετε αν γίνεται να δώσουν κι οι άλλοι.

      Διαγραφή
  11. Το κορίτσι είναι στην εντατική. Έχει αφαιρεθεί η μία σπλήνα, αλλά ευτυχώς έχει σταματήσει η εσωτερική αιμορραγία. Τώρα πρέπει να ανανεώνεται το αίμα. Οφείλουμε όλοι να βοηθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι μπορούν, να δώσουν αίμα για την κοπέλα θα πρέπει το βράδυ να κοιμηθούν νωρις, να μην πιουν και να φάνε ελαφρύ πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η 17χρονη έχει σπάσει θώρακα και λεκάνη, με την οποία είχε πάντα ένα μικρό πρόβλημα. Την έχουν ναρκωμενη γιατί αν σηκωθεί θα πονάει πολύ. Δώστε αίμα οσοι γίνεται αύριο. Είναι μεγάλη ανάγκη για να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι γονείς της Έλενας είναι σε απόγνωση. Δεν εχουν φυγει απο κοντά της. Ας αυξήσουμε τις πιθανότητες να γίνει καλά. Είναι νέα και θα δώσουμε αίμα για να υπάρχουν ελπίδες. Όλοι είμαστε κοντά σου φουσκιτσα. You will back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχομαι η παναγια να την κανει καλα!!!!δυστυχως δεν μπορω να δωσω αιμα,(πριν 2 μηνες εδωσα)αλλα θα προσευχομαι συνεχεια να γινει καλα η μικρη ελενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο θεοσ να ειναι μαζι τησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μακάρι η κοπελαρα μας να γινει γρηγορα καλά με την βοήθεια όλων μας και απλα δεν υπάρχουν λόγια βοηθήστε όσοι μποριτε είναι κρίμα ένα χαμόγελο να σβήσει απο την αδιαφορια κάποιον..... ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος γιατι τωρα ειδα το περιστατικο. υπαρχει ακομα αναγκη για αιμα? Πολλες φιαλες? Υπαρχουν και αλλα ατομα σε παρομοια κατασταση και αναγκη για αιμα? Σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 17 μπουκάλες για σήμερα και υπαρχει ανάγκη. Τα αλλά δυο άτομα που τραυματίστηκαν δεν διατρέχουν κίνδυνο. Η Έλενα χτύπησε πιο πολύ. Γι αυτό χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου με λίγο αίμα.

      Διαγραφή
  19. Μακάρι να πάνε ολα καλά..Προσευχόμαστε στον θεό, αν δώσουμε όλοι μας αιμα το κορίτσι θα σωθεί..ας κάνουμε ένα βήμα και ας αφιερώσουμε 10' από τη ζωή μας για να σώσουμε μία ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mporite na dosete ema se opiodipote nosokomio arki na anaferete na stixia tis kopelas , ine megali anagki osi mporite na dosete ema kante to 10 lepta krataei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυριο μπορούμε να δώσουμε αίμα; Χρειάζεται ακομα η Έλενα αίμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το νοσοκομείο αναγκάστηκε να δώσει φιάλες από τα δικά του το πρώτο βράδυ που η ζωή της ήταν 50 50. Τώρα πρέπει να αναπληρωθεί όλο εκείνο το αίμα και να τις δοθεί σε κρίσιμες περιπτώσεις. Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει καλά. Θα περάσει και αυτό το 24ωρο κι έπειτα θα δούμε τι θα πουν οι γιατροί. Δώστε αν μπορείτε. Τη βοηθάτε πολύ.

      Διαγραφή
  22. Πώς είναι η κοπέλα ξέρει κνς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εσωτερική αιμορραγία σταμάτησε, αφαιρέθηκε η σπλήνα, το πόδι της είναι κατεστραμμένο, θα γίνει καλα με το χρόνο. Δεν την έχουν επαναφέρει ακόμα, η κατάσταση είναι κρίσιμη γιατί έσπασε θώρακα κ λεκάνη. Είναι δυνατή. Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ζωής. Τώρα παλεύει για την επαναφορά. Χρειάζεται αισιοδοξία και έμπρακτη βοήθεια.

      Διαγραφή
  23. Μια προσευχή για την κοπέλα να πάνε όλα καλά... Και όποιος μπορεί ας σπεύσει να δώσει αίμα. Όποιος δεν μπορεί, τουλάχιστον ας κοινοποιήσει την είδηση, για να κινητοποιήσει άλλους που μπορούν. Παρακαλώ να μας ενημερώνετε για την κατάσταση και των 3 παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αλλά δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, μόνο κατάγματα στο χέρι και γρατζουνιές. Μόνο η Έλενα χρειάζεται αίμα

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Δέχονται το απόγευμα στο νοσοκομείο; νομίζω μόνο πρωί δέχονται

      Διαγραφή
  25. apo evro mporoume na dwsoume kapou aima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κοντινοτερο τοπικό νοσοκομείο αρκεί να δώσετε τα στοιχεια Σκαπερδα Ελενα Ιπποκράτειο. Θελει τη βοήθεια μας

      Διαγραφή
  26. Η κοπέλα χρειάζεται ακόμα αίμα;
    Γίνεται και από αύριο (Τρίτη) να πάμε να δώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκ μέρους τους γονείς της Έλενας: θέλουν να ευχαριστήσουν όλον το κόσμο που έδωσε αίμα από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Υπάρχουν πραγματικά που βοήθησαν με την προσευχή τους τις σκέψεις και το αίματος .Δεν χρειάζονται άλλες φιάλες, είναι υπέρ καλυμμένοι. Όλα θα πάνε καλα. Μόνο θετικές σκέψεις. ευχαριστουν !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και για να είμαι ακριβής η ανακοίνωση στο facebook από συγγενικό πρόσωπο. "Εκ μέρους της οικογένειας της Ελενας: θέλουν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που εχει δείξει, για την προσπάθεια που κάνουν ολοι να στείλουν αίμα απ ολα τα μέρη της Ελλάδας και για την ψυχολογική υποστήριξη σας! Θελουμε ν ανακοινώσουμε πως είμαστε υπέρ καλυμμένοι και δεν χρειάζονται άλλες φιάλες!!κοινοποιηστετο.... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. Η κατάσταση της είναι σταθερή, στν ενταντικη την εχουν

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως η καρδια της σταματησε να χτυπα...
      Καλο ταξιδι Ελενα! :'(

      Διαγραφή
  30. έδωσα πριν λίγες μέρες έμα στο ΑΧΕΠΑ για κάποια κυρία. Παρ'όλα αυτά η κοπέλα είναι σε μικρότερη ηλικία και μας ενδιαφέρει πιο πολύ αν επιθυμείτε την αλλαγή στον αποδέκτη του αίματος επικοινωνήστε με το ΑΧΕΠΑ και πείτε τους να με καλέσουν στο 6975584529 ώστε να τους επιβεβαιώσω την αλλάγή δεν έχω κάρτα και επίσης δεν μπορώ να δώσω αίμα σύντομα διότι έχω κάνει tattoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. An xriazete akoma ego mporo na dodo avrio to proi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Paidia pos einai i koprla?einai kala?pws paei i katastasi tis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα η Έλενα δυστυχώς μας άφησε. Δεν τα κατάφερε. Καλό παράδεισο να έχει. Χρειάζεται και αγγέλους εκεί πάνω...Καλό ταξίδι

      Διαγραφή
  33. Θα ειναι ο ποιο ομορφος Αγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News