Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Θα μας τρελάνουν οι Προμαχιώτες... ΔΕΙΤΕ το show - υπερπαραγωγή που παρουσίασαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες βίντεο από την παρουσίαση

Ότι οι Προμαχιώτες αποτελούν κινητή... διαφήμιση για τον τόπο μας, είναι γνωστό! Ότι διαθέτουν μεγάλη φαντασία και ξέρουν να διασκεδάζουν είναι επίσης γνωστό.

Όμως αυτό που μας παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις της Φούστανης, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα show – υπερπαραγωγή, το οποίο περιελάμβανε σύγχρονους χορούς μέσα από σκετσάκια.

Για άλλη μια φορά, οι Προμαχιώτες απέδειξαν πως με ότι καταπιάνονται έχουν μεράκι και καλή διάθεση, μεταφέροντας τη θετική τους ενέργεια σε όλον τον κόσμο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη χοροδιδάσκαλο Πολυξένη Νάνου, η οποία καταθέτει ψυχή και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία, καθώς επίσης και στο δραστήριο Σύλλογο του χωριού.

Δείτε φωτογραφίες βίντεο από την παρουσίαση:
















8 σχόλια:

  1. Sugxarithria sta paidia apo promaxous
    ! Xxorepsan kataplhktika.ena megalo mpravo sta ligosta atoma tou m.s foustanis pou kratane to xwrio zwntano kathe kalokairi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά και στην κυρία ΝΑΝΟΥ κλαρίνα και λύρες ??τα έχουμε ακούσει χίλιες φορές τα έχουμε φαΐ στην μάπα Επιτέλους και λίγο ΕΛΛΑΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους εφήβους/-εσ και τουσ συντελεστές! Εύγε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. enw ta klarina kai oi lures den einai ellada
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.55 Ελλαδα ειναι και αυτα ομως δεν μπορεις να φορτωνεις ενα τριημερο η τετραημερο με κλαρινα και λυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλή καλά του απάντησες εκ, μέρους μου ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ τον Μ.Σ. Προμάχων και ιδιαίτερα την χοροδιδάσκαλο Πολυξένη Νάνου για το υπερθέαμα που μας χάρισε στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια και στους χορευτές για το κέφι και το μεράκι με το οποίο χόρεψαν. Είναι τιμή μας και αναγνωρίζουμε την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει.
    Εκ του Π.Λ.Μ.Σ. Φούστανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου λυγεροκορμη Πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News