Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Παίζουν» με τους επιλαχόντες στους Νέους Αγρότες - Δείτε τους πίνακες κατάταξης

Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων

Στην «πρίζα» προσπαθεί να κρατήσει η κυβέρνηση από ότι φαίνεται τους υποψήφιους Νέους Αγρότες, με τις λίστες των ονομάτων που έχουν δημοσιευθεί από τις Περιφέρειες μετά την αξιολόγηση των φακέλων, να περιλαμβάνει χιλιάδες «επιλαχόντες», οι οποίοι και θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα μάταια, μήπως και κάποιος αρνηθεί το πριμ.

Ουσιαστικά δηλαδή, όπως γίνεται σαφές από τις δημοσιευμένες λίστες, ακολουθώντας εκ νέου τη ψηφοθηρική «συνταγή», παρουσιάζεται ένας πολύ μικρός αριθμός απορριπτόμενων, την ώρα που η λίστα των επιλαχόντων «γεμίζει», με τις πιθανότητες τελικά να εγκριθούν να εξαρτάται από τη θέληση των δικαιούχων να απορρίψουν το «ζεστό» χρήμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταξύ άλλων αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που παρουσιάζει 28 απορριπτόμενους και παράλληλα 332 επιλαχόντες, από ένα σύνολο 1254 φακέλων.

Από την άλλη σε ορισμένες Περιφέρειες υποστηρίζουν ότι θα γίνει προσπάθεια να απορροφηθεί η πλειοψηφία των επιλαχόντων μέσω ανεύρεσης χρηματικών πόρων από πιστώσεις του Υπουργείου Γεωργίας.

Όπως και να έχει μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα από το σύνολο των Περιφερειών, εκτός Κρήτης, Βόρειου Αιγαίου και ορισμένων Π.Ε της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και αναμένονται πριν τελειώσει ο Αύγουστος. Μετά και τις τελικές ανακοινώνεις απομένουν οι αποδοχές των εγκρίσεων (περίπου 1 µήνας απαιτείται) από τους αγρότες ώστε να μπουν σε «τροχιά» πληρωμών.

Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων στους παρακάτω συνδέσμους.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

4 σχόλια:

  1. τι γινετε με τους επιλαχοντες γνωριζει κανεις? θα περασουν η θα κοπουν κ εαν κοπουν τι γινετε με τα χρηματα που εχουν δωσει στους μελετητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι δεν παρουν τα λεφτα των επιδοτησεων να τους επιστρεψουν τα 1000 ευρω για την σπουδαια τους μελετη . Ενω δεν ηταν σιγουροι μας εβαλαν να πληρωσουμε λες και ειχαμε λεφτα για πεταμα.Πισω τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα τα ξερατε απο την αρχη..και οι μελετητες σας το ιδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον 11:50. Υπήρχε συγκεκριμένος προϋπολογισμός και προφανώς κάποιοι θα έμεναν απ'έξω. Έτσι γίνεται σε όλα τα προγράμματα. Επίσης, τα κριτήρια για να ενταχθείς είναι συγκεκριμένα, άρα εφόσον κάνεις αίτηση θα πρέπει να τα πληροίς. Γι'αυτό και είναι λίγοι οι απορριπτέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News