Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Αλμωπού υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Μπίλη και σε ένα δεκαήμερο όταν θα ξεκινήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας ελπίζεται ότι θα υπάρχει κάποιος βαθμός ετοιμότητας μετά από έναν μήνα σκληρών προπονήσεων. Ήδη το ροστερ μειώθηκε μετά την αποχώρηση κάποιων νεαρών παικτών που δόθηκαν σε ομάδες της Αλμωπίας για να κάνουν το αγροτικό τους παίρνοντας παιχνίδια στα χέρια τους από τη στιγμή που κρίθηκε ότι δε μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση τον Αλμωπό. Ο Κώστας Μονογενίδης θα αγωνίζεται στη Δόξα Εξαπλατάνου, ο Χρήστος Τσόλκας στην Ένωση Τσάκων, ο Γιώργος Παυριανίδης στον ΜΑ Όρμας, ο Νίκος Κουκλίδης στη Δόξα Μεγαπλατάνου, ενώ ο νεαρός επίσης Γιώργος Χατζηγρηγορίου που έκανε προετοιμασία με τον Αλμωπό και ανήκει στην Ένωση Τσάκων επέστρεψε στην ομάδα του. Κατά τ’ άλλα οι κυανόλευκοι στις 23 Αυγούστου θα μεταβούν στο Μακροχώρι για να δώσουν φιλικό παιχνίδι με την τοπική Ένωση Αποστόλου Παύλου που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

ΑΚΡΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Ηρακλής Άσπρου στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων σε ένα ματς όπου ο Νίκος Αντωνάς δοκίμασε σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Όλοι οι νεοαποκτηθέντες άφησαν άριστες εντυπώσεις με τους Μάνθο Πλατάκη και Γιούλι Ουρούτσι να σκοράρουν σε ένα παιχνίδι, όπου στο τελευταίο ημίωρο ήταν φανερά τα σημάδια κόπωσης που εμφάνισαν οι κυανόλευκοι, πράγμα φυσιολογικό μετά τις σκληρές προπονήσεις που κάνουν.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

Μετά από μια πενταετία η ΑΕ Καρυώτισσας επανήλθε στην Α Κατηγορία όπου θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και πάνω από όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός Πέτρος Σεραΐδης έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στους κιτρινόμαυρους και η παρουσία του εκεί αποτελεί εγγύηση, ενώ και η διοίκηση είναι κοντά βοηθώντας με κάθε τρόπο την ομαλή λειτουργία του συλλόγου. Τα νέα απρόσωπα της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Σίμος από τον Οδυσσέα Κορδελιού Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης από Ολυμπιακό Γαλατάδων, Πέτρος Συρόπουλος από Ηρακλή Άσπρου και Χάρης Ιωακειμίδης από Ηρακλή Αγίου Λουκά.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις ο Ορφέας Ριζαρίου είναι εδώ και ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία του την περασμένη Δευτέρα υπό την επίβλεψη του Κώστα Παρίση, ενός τεχνικού που και πριν δυο χρόνια ήταν στον πάγκο των περσινών κυπελλούχων της ΕΠΣ Πέλλας. Ήδη η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και φυσικά το κενό των παικτών που αποχώρησαν (Γιώργος Τσεγάνης, Αντώνης Καραμαλάκης, Σάκης Βόλτσης, Γιάννης Ουζούνης) ήδη γίνονται κάποιες επαφές με ελεύθερους παίκτες, ενώ από την άλλη ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Άκη Σαββίδη και Τάσου Παπουλίδη που βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση. Είναι φανερό βέβαια, ότι στόχος της διοίκησης είναι να στηριχθεί ο Ορφέας σε παιδιά του χωριού από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά.

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Η μη συμμετοχή του ΑΠΟ Πιπεριάς όπως όλα δείχνουν στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας είναι κάτι που ίσως πολύ λίγοι περίμεναν και σίγουρα θα πίκρανε τους φίλους της ομάδας. Ο ΑΠΟ είχε πολλά προβλήματα, κυρίως διοικητικά τα τελευταία χρόνια όμως η ενσωμάτωση κάποιων αρκετών νεαρών σε ηλικία παιδιών του χωριού έδωσε πολλές ελπίδες ότι ο σύλλογος θα ανακάμψει. Τελικά δεν ήταν έτσι όμως, αφού η έλλειψη παραγόντων έφερε το τέλος της λειτουργίας του σωματείου και κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί και αν θα επαναλειτουργήσει στο μέλλον από τη στιγμή που οι παίκτες θα αναχωρήσουν για άλλες πολιτείες και δύσκολα θα ξαναμαζευτούν για λογαριασμό του θρυλικού ΑΠΟΠ που έχει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας. Θα είναι το κύκνειο άσμα του σωματείου η φετινή μη κάθοδος ή θα ξαναυπάρξουν ρομαντικοί άνθρωποι που θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά ούτως ώστε να υπάρξει ποδοσφαιρική ομάδα και πάλι στην Πιπεριά.

ΣΤΟ ΜΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Αν και συζητούσε με ομάδες της Α1, τελικά ο προπονητής Κώστας Αλεξανδρίδης, έδωσε τα χέρια με τον ΜΑ Αρσενίου και θα κάθεται στον πάγκο των κυανόλευκων. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ομάδα θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για σπατάλη χρημάτων ίσως έρθουν κάποιοι παίκτες από άλλες ομάδες, ενώ έχουν αποχωρήσει ήδη οι Τάσος Τροχίδης για τον Άτλα Ριζοχωρίου και Χρήστος Τουλούμης για τη Δόξα Ριζού.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου υπό την επίβλεψη του Νίκου Τσολερίδη την περασμένη Δευτέρα μέσα σε οικογενειακό κλίμα, παρουσία των παικτών αλλά και των διοικούντων και των φίλων της ομάδας. Για φέτος ο στόχος είναι η ένωση να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πάντα για την νίκη να χρησιμοποιηθούν νέα παιδιά και να ευχαριστιούνται όλοι από αυτό που κάνουν. Κατά τ’ άλλα μεγάλο όπλο για φέτος θα αποτελέσει ο νεαρός επιθετικός Ντούσκου Γκάζι, μεγάλος πονοκέφαλος για τις αντίπαλες άμυνες.

ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής της Ένωσης Τσάκων Γιώργος Τσιμτσιρίδης από το πρώτο φιλικό με τη Νίκη Βορεινού. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες για την ιστορία σκορερ ήταν οι Τάσος Ιωάννου, Χρήστος Δέλιος και ο νεοαποκτηθείς Πόλυς Δουμανίσης που όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Ένωση ο νεαρός Χατζηγρηγορίου που συμμετείχε στην προετοιμασία του Αλμωπού.

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΓΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Τον νεαρό μέσο Γιάννη Μανώγλη από τη Δόξα Εξαπλατάνου απέκτησε ο Ηρακλής Γαρεφείου. Κατά τ’ άλλα και φέτος ο Γηραιός θα στηριχτεί και φέτος στα παιδιά του χωριού καθώς όλοι γνωρίζουν ότι το Γαρέφι είναι μια συνεχής παραγωγή ταλέντων. Ως γνωστόν έχουν επιστρέψει ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιάννης Μάρκου από την Μ. Θύελλα Λυκοστόμου και ο Χρήστος Μάρκου από τον ΜΑ Όρμας, ενώ αποχώρησαν οι Δημήτρης Μίσκος για Ακρίτα Σωσάνδρας και έμεινε ελεύθερος ο Γιώργος Παρασκευόπουλος που πήγε στην Αναγέννηση Δωροθέας.

ΓΥΝΑΙΚΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ

Με την Μαρία Μπαξεβάνη στον προεδρικό θώκο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας η Νίκη Καλής που βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία παρότι πριν λίγο καιρό όλα ήταν… μαύρα και άραχνα. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Προφητηλιώτη τεχνικό Μπάμπη Κριτίδη, ενώ γίνονται οι απαραίτητες μεταγραφικές αναζητήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι στον δεύτερο όμιλο. Μεγάλο ατού η παραμονή του γνωστού στραϊκερ Γιώργου Νικολαΐδη ενώ ακούγεται ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση για την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων μεσοεπιθετικών που θα κάνουν τη διαφορά.

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΨΑΛΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολύμπου Αψάλου με τον προπονητή Βασίλη Μάντζαρη να βγάζει το λάδι των παικτών, ούτως ώστε να παρουσιαστούν δυνατοί στο πρωτάθλημα. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο έμπειρος μέσος Μανώλης Μανελίδης που αγωνίστηκε για μια διετία στον ΜΑ Όρμας και παλαιότερα σε Εθνικό Αριδαίας και Δόξα Εξαπλατάνου έχει την εμπειρία της Α1 και αναμένεται να είναι σημαντική η βοήθειά του, ενώ για την προσεχή Πέμπτη είναι το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού στην Άψαλο.

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΕΠΟΚΗΠΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ

Μετά από αρκετά χρόνια στον Αλμωπό, καθώς αγωνίστηκε και στις ακαδημίες, ο νεαρός επιθετικός Μποζίνης μεταπήδησε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και έτσι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ήδη έχει ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και οι πληροφορίες λένε ότι πηγαίνει πολύ καλά έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Άλλωστε ο Αλμωπός είναι ένα μεγάλο σχολείο και ο φέρελπις επιθετικός έμαθε πολλά που θα τον βοηθήσουν να κάνει καριέρα από τη στιγμή που διαθέτει ταλέντο.

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

Τα βρήκε σε όλα με τον Αποστόλη Κώνστα η διοίκηση του Ηρακλή Γαρεφείου και έτσι ο νέος τεχνικός σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά. Από το περασμένο Σάββατο η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τους ποδοσφαιριστές που και φέτος θέλουν να κάνουν καλή πορεία.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Μακεδονικού Ίδας υπό την επίβλεψη του Τάσου Χαλουηλίδη που φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο μέχρι το τελικό σφύριγμα. Μέχρι στιγμής για την ομάδα της Ανατολικής Αλμωπίας, μεταγραφή θεωρείται ο νεαρός Ηλίας Κοντακτσής που και πέρσι ήταν στην ομάδα σαν δανεικός, ενώ αποχώρησαν οι Δημήτρης Κορεκτσίδης που πήγε στον Αστέρα Νεοχωρίου, ο Κυριάκος Μουρατίδης που μετανάστευσε στην Γερμανία, ενώ σίγουρα θα γίνουν κάποιες άλλες προσθήκες.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΡΗΣ ΒΟΪΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Την Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης Παλαίφυτου με τεχνικό οδηγό τον Ανδρέα Βοϊτσίδη που θα προσπαθήσει και φέτος να παρουσιάσει μια ομάδα που θα έχει τη δική του σφραγίδα. Ήδη η νέα διοίκηση του Σωκράτη Βαλασιάδη προσπαθεί για το καλύτερο στους κιτρινόμαυρους που -όπως όλα δείχνουν- οι αλλαγές που θα έχουν στο ροστερ τους δε θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Στην προσθήκη ακόμα τριών παικτών προχώρησε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, κάτι που δείχνει ότι οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν βάλει στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α1. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Φρέντυ Πήχας, μεσοαμυντικός που έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στον Απόλλωνα και ήρθε από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου Ημαθίας, Παναγιώτης Κίτσας αμυντικός με μεγάλη εμπειρία που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ημαθίας στην Α Κατηγορία με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Γρηγόρης Λαγομάτης, νεαρός παίκτης που ήρθε από την Ακρολίμνη.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΥΔΡΑΙΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ

Στον Άρη Υδραίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός αμυντικός Κορνήλιος Εμμανουηλίδης παρά τις αποφάσεις που είχε από διάφορες ομάδες για να αφήσει τους κιτρινόμαυρους. Η παραμονή του άφησε ευχαριστημένο τον προπονητή Θάνο Τσολερίδη που συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς θέλοντας να ετοιμάσει όσο πιο γρήγορα την ομάδα του. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κίτρινων είναι οι Φώτης Πεφάνης μέσος από τον Όλυμπο Αψάλου, Στάθης Γραβάνης μεσοαμυντικός από τον ΑΠΟ Πιπεριάς, Βασίλης Μπελητάσιος μέσος από ΠΑΣ Ξιφιανής και Γκόγκος. Αποχώρησαν οι Δημήτρης Ρούσης και Θεόφιλος Μιχαηλίδης που ακόμα δεν έχουν υπογράψει σε κάποια ομάδα.

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ

Αφού τον ήθελαν οι μισές ομάδες της Α1 κάνοντάς του δελεαστικές προτάσεις, ο Γιώργος Λεκάκης που πέρσι αγωνίστηκε στην Ελπίδα Έδεσσας βρήκε καταφύγιο στον Ν. Σερρών και στην ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς που τα τελευταία χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα πρόπερσι είχε χάσει την άνοδο στην Γ Εθνική στις λεπτομέρειες.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ

Τις συνηθισμένες δυσκολίες όταν μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Ξιφιανής πέφτει στην Β Κατηγορία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις όμως μέχρι στιγμής ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχει προκύψει, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να δείχνουν τάσεις φυγής για άλλες πολιτείες από τη στιγμή μάλιστα που οι μέρες για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων έχουν πλησιάσει.

ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗΣ

Αποτελεί τη σημαία της Νίκης Βορεινού τα τελευταία χρόνια και δικαίως, αφού κάθε σεζόν είναι από τους κορυφαίους σκόρερ της Α Κατηγορίας. Ο λόγος για τον έμπειρο στραϊκερ Ανέστη Κουκουλίδη που και φέτος θα είναι η αιχμή του δόρατος σαν επιθετική γραμμή της ομάδας του. Αν λάβουμε υπόψη και το φιλικό στους Τσάκους όπου σκόραρε και τα δυο τέρματα, τότε θα δούμε ότι και φέτος θα τον αισθανθούν οι αντίπαλες άμυνες. Κατά τ’ άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τον Μάριο Παπαδόπουλο να δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.

ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ - ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΪΚΕΡ ΣΙΜΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Μετά από αθόρυβες και μυστικές κινήσεις η Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου απέκτησε τον μεσοαμυντικό Τάσο Μάρκου από τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και ενίσχυσε το ροστερ της στην προσπάθειά της για να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Κατά τ’ άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται υπό την επίβλεψη του Νίκου Τσολερίδη, ενώ στα θετικά είναι η ανανέωση με τον έμπειρο στραϊκερ Σίμο Ασλανίδη που θα βοηθήσει πολύ την ένωση στον επιθετικό τομέα.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Ιδιαίτερα δυνατή και ενισχυμένη αναμένεται η νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία Δάφνη Παναγίτσας που θέλει να παίξει ρόλο πρωταγωνίστριας στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Η νέα διοίκηση της οποίας ηγείται ο Χρήστος Πολατίδης (Χρόνης), έχει έρθει σε συμφωνία με δέκα ποδοσφαιριστές τους οποίους θα ανακοινώσει μετά τις 20 Αυγούστου για ευνόητους λόγους. Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της κάτω από την επίβλεψη του νέου τεχνικού Κώστα Τσογγίδη, ενώ θα γίνουν και κάποια φιλικά για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των παικτών.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟ

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Αραβησσό, ο τοπικός ΠΑΟΚ επικράτησε με 6 – 1 της Α.Ε. Καρυώτισσας, με τους δύο προπονητές Σίμο Προδρομίδη και Πέτρο Σεραΐδη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Για την ιστορία γκολ του ΠΑΟΚ ήταν ο Γκότσης που σκόραρε δις και οι Ζαχαριάδης, Καλενδέρης, Θεογνώστου, Σαρόγλου, ενώ της ΑΕΚ το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Κεχαγιάς.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Ουρτζάνη ανακοίνωσε η Αναγέννηση Δωροθέας με τον πρόεδρο Κώστα Ηλιάδη να δηλώνει ικανοποιημένος από τη θετική εξέλιξη των συζητήσεων με τον έμπειρο άσσο που πέρσι αγωνίστηκε στον Όλυμπο Αψάλου ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Εθνικό Αριδαίας. Ακόμη η διοίκηση της Αναγέννησης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αμανατίδη για τη θέση του προπονητή.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΟΥΣ

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στους Τσάκους, ο Όλυμπος Αψάλου επικράτησε με σκορ 3 – 0 της τοπικής ένωσης χάρη στα τέρματα του Σωτήρη Κόγιου, Νίκου Τσίκου και Γιάννη Καραμπατάκη. Τόσο ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης, όσο και ο Βασίλης Μαντζάρης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Μεγάλη λαϊκή βραδιά διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στο γήπεδο του χωριού η Δόξα Π. Μυλότοπου. Αναμένεται εορταστική ατμόσφαιρα καθώς θα γιορταστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και φυσικά η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Θα υπάρχει φυσικά άφθονο ποτό και φαγητό, ενώ το γλέντι αναμένεται μέχρι το πρωί.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε μέσα στην Αλεξάνδρεια του τοπικού ΠΑΟΚ, περσινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας με σκορ 5 – 1 σε φιλικό παιχνίδι όπου ο Στέλιος Καλαϊτζής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες του, ενώ παράλληλα ο πρίγκιπας του κάμπου έστειλε το δικό του μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου ενόψει του πρωταθλήματος. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Κίτσας, Παναγιώτης Κίτσας, Σπύρος Φανιάδης και δυο τέρματα πέτυχε ο Γιώργος Χαντούρης, ενώ για τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Θανάσης Κίτσας.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Άψαλο, ο τοπικός Όλυμπος και ο ΠΑΟΚ Αραβησσού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 μετά από καλό για την εποχή αυτή παιχνίδι. Τόσο ο Βασίλης Μαντζάρης, όσο και ο Σίμος Προδρομίδης, έκαναν τις δοκιμές τους ένα δεκαήμερο πριν την έναρξη του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας. Σκόρερ για τον Όλυμπο ο Σωτήρης Κόγιος που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ για τον Δικέφαλο σκόρερ ήταν οι Γιάννης Πολατίδης και Αντώνης Χατζής.

2 σχόλια:

  1. αμα πηρε κανα 500ρικακι ο εμμανουηλιδης πως να μην μινει στην υδραια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΕΕΕΕΡΡΡΡΧΧΧΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News