Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο Γιωργής Σηφάκης και οι φαλτσαδόροι τραγουδούν «Γεια σου Ξενιτίδη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχογραφήθηκε στη Χρυσή Αλμωπίας το χωριό απο το οποίο κατάγεται

Το κομμάτι αυτό είναι αφιερωμένο στον μεγάλο ευεργέτη της Αλμωπίας Νίκο Ξενιτίδη.

Ηχογραφήθηκε στη Χρυσή Αλμωπίας το χωριό απο το οποίο κατάγεται.

Λόγια, μουσική: Γιωργής Σηφάκης
Τραγούδι: η παρέα

Ακούστε το:

7 σχόλια:

  1. Ωραία παρέα, ωραίο τραγούδι και φυσικά μια ευχαριστεί παρουσία στη Χρυσή. Πολλά συγχαρητήρια στο Γιώργο αλλά και στο Γιάννη που ξέρει πολύ καλά ότι η σωστή αντιπολίτευση, ξεκινάει από τα καφενεία των χωριών μας όπου χτυπά η καρδιά της μικρής μας κοινωνίας........

    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα θα βγαλει και ο Μπινος τραγουδι.....το φανταζεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o nikolas loipi apo tin parea me to mpouzouki tou...malon fovithikane na min tous ta faei ola..kai gia auto den ton kalesan!!! orea parea..mpravo sta paidia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλυτερα να του πειτε την αλλη φορα τα καλαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι στην Αλμωπία ευγνωμονούμε τον ευεργέτη Νίκο Ξενιτίδη και εκφράζουμε την απογοήτευση μας σε όποιους τον ανάγκασαν να κάνει μεταδημότευση από την Αλμωπία, να ρίξει μαύρη πέτρα στην Αλμωπία και να προσφέρει πλέον μόνο στην Καλαμαριά, μια χαρά τα λέει το τραγούδι. Τώρα αν κάποιοι σαν τον 11:42 μμ πονούν για κάτι ας ψάξουν την αιτία στον εαυτό τους, μην είναι τόσο μικρόψυχοι πιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News