Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του Φ.Ο. Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ο Φ.Ο. Αριδαίας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η προετοιμασία της αντρικής ομάδας μπάσκετ ξεκινά τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Βάτση που επιστρέφει στο σύλλογο, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα προστεθούν ο Χαράλαμπος Αθανασιάδης και ο 18χρονος σέντερ Χρήστος Αλεξανδρόπουλος από τον Φίλιππο Βέροιας.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές στις ακαδημίες θα ξεκινήσουν από τις 11 Σεπτεμβρίου με υπεύθυνο του τμήματος τον Νίκο Σιάγα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ακαδημίες θα κοινοποιηθούν σε νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Τι θα γίνει με σένα ρε Μπάμπη; βιονικός είσαι;
    Καλή επιτυχία στην ομάδα και οι παίκτες να μην έχουν τραυματισμούς.
    Γεωργιάδης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News