Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ την κλήρωση Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ Πνευματικού Κέντρου στην Αριδαία, η κλήρωση της 1ης φάσης των Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας δικαιοδοσίας ΕΠΣ Πέλλας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014/2015.

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

1η φάση - 1ος όμιλος
1η φάση - 2ος όμιλος
1η φάση - 3ος όμιλος
1η φάση - 4ος όμιλος
1η φάση - 5ος όμιλος
1η φάση - 6ος όμιλος
1η φάση - 7ος όμιλος
1η φάση - 8ος όμιλος
1η φάση - 9ος όμιλος
1η φάση - 10ος όμιλος
1η φάση - 11ος όμιλος
1η φάση - 12ος όμιλος

5 σχόλια:

  1. Pws panta tixenoune ola iper tou Almopou Den 3erw...!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωρε αυτο το εξαπλατανιωτικο κομπλεξ, τελειωμο δεν εχει...

      Διαγραφή
  2. Στήν πρώτη του συμμετοχή σε διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Πέλλας ο Μέγας Αλέξανδρος Δροσερού κληρώθηκε στόν πιό βατό όμιλο που μπορούσε να κληρωθεί, με αντιπάλους την ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας, μέ την οποία η ομάδα του Δροσερού έχει αναπτύξει πολυ φιλικές σχέσεις, τήν ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου Αρσενίου και την ομάδα της Νίκης Αξού. Η ομάδα του Δροσερού μετά τις τελευταίες μεταγραφές αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό έχοντας ώς κύριο και μεγάλο στόχο για φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β' ερασιτεχνική κατηγορία και τήν άνοδο στην Α' κατηγορία, ενώ για τη διοργάνωση του κυπέλου κυριότερος στόχος είναι να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στούς τρείς αγώνες που κληθεί να αγωνιστεί και αν προκύψει κάτι θετικότερο για την ομάδα θα είναι ευσπρόδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eseis mpori na exete kales sxeseis me ti nea pella, alla oxi to ideio kai kana dyo,,,(podosferistesas)

      Διαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στο Μ. Αλ. Δροσερού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News