Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Άρθρο - παρέμβαση του Σταύρου Βαφειάδη για τη δημιουργία Αντιδημαρχίας που θα βάλει τέλος στη μιζέρια

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Άρθρο - παρέμβαση του Σταύρου Βαφειάδη για τη δημιουργία εξειδικευμένης Αντιδημαρχίας που θα βάλει τέλος στη μιζέρια και θα φέρει νέα πνοή στον τόπο μας!

Οι εκλογές τελείωσαν και αναδείχτηκε μία νέα Δημοτική Αρχή που έχει δεσμευτεί να αλλάξει σελίδα και να πάει την Αλμωπία μπροστά.

Μία Δημοτική Αρχή που υποσχέθηκε να βάλει τέλος στη μιζέρια και είναι υποχρεωμένη να το κάνει αν θέλει να έχει τη στήριξη του συνόλου των πολιτών.

Μέσα σε ένα κλίμα κρίσης και γενικότερης «κατηφόρας», είναι η κατάλληλη στιγμή για έργα και όχι λόγια. Είναι η στιγμή που ο Δήμος μας θα πρέπει να δώσει διεξόδους στους νέους ανθρώπους που βιώνουν την ανεργία. Η στιγμή των μεγάλων αλλαγών που θα δώσουν πραγματική ώθηση στην τοπική μας κοινωνία. Είναι η στιγμή που η νέα Διοίκηση του Δήμου, σε συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής μας, θα πρέπει να σταθεί δίπλα στους πολίτες, όπως άλλωστε δεσμεύτηκε πριν τις εκλογές.

Μία πρόταση η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά και όχι ως απλή «βιτρίνα», είναι η δημιουργία Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης. Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια η οικονομική κρίση, αλλά και η έλλειψη πολιτικής βούλησης μας ανάγκασε να ασχολούμαστε μόνο με την καμένη λάμπα και τη λακκούβα στους δρόμους, ξεχνώντας τελείως ότι ο Δήμος οφείλει να επενδύει στην ανάπτυξη και να ενισχύει την επιχειρηματικότητα.

Όλο και περισσότεροι Δήμοι στρέφονται πλέον προς αυτό το σημαντικό κομμάτι, καθώς έχουν καταλάβει μετά από τέσσερα χρόνια ύφεσης ότι μόνο αυτή είναι η λύση για να πάρει μπροστά η μηχανή.

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας θα πρέπει άμεσα να οργανώσει ένα πλάνο με στόχο τη δημιουργία αυτής της Αντιδημαρχίας, που θα φέρει το Δήμο πιο κοντά στην αγορά και τις επιχειρήσεις, στηρίζοντάς τις ενεργότερα και θεσμικά.

Ο Δήμος Αλμωπίας μπορεί και οφείλει να γίνει εξωστρεφής, να στραφεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα, να δημιουργήσει έργα ανάπτυξης, να βοηθήσει την τοπική αγορά, να παρέχει ουσιαστική στήριξη στις επιχειρήσεις, να βοηθά τις προσπάθειες νέων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, να δίνει λόγο σε όλους τους πολίτες για προτάσεις η οποίες θα εξετάζονται διεξοδικά και δεν θα μπαίνουν απλά σε ένα συρτάρι. Με λίγα λόγια, ο Δήμος μας θα πρέπει να εμπνεύσει!

Θα αναφέρω ένα πολύ απλό παράδειγμα, όσον αφορά στο κομμάτι της Απασχόλησης. Ο Δήμος μας έχει την τύχη να διαχειρίζεται τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Μέχρι σήμερα, η πολιτική του ρουσφετιού και των πολιτικών σχέσεων (με ψήφισες; Πάρε μία θέση στα Λουτρά), κράτησε την επιχείρηση πολλά χρόνια πίσω. Ας μην αναφερθώ στο τι συμβαίνει στο αναψυκτήριο των Λουτρών, γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που σκοπεύω να αναλύσω στο άμεσο μέλλον, το μόνο που θα αναφέρω είναι πως δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι «βολεμένοι» οι οποίοι δεν έχουν καν τη στοιχειώδη ευγένεια να κάνουν σωστά τη δουλειά που τους ανατέθηκε, μιας και όπως λένε αν τους ρωτήσεις «ο Τάδε με έβαλε, σιγά μη δουλέψω όπως πρέπει». Θα μπορούσε λοιπόν με αυτή την Αντιδημαρχία να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ανέργων σε συνεργασία και με τον ΟΑΕΔ από το οποίο θα αντλούνται αξιοκρατικά τα άτομα που θα εργάζονται στη Δημοτική Επιχείρηση. Φαντάζει μακρινό, μιας και το επίπεδο των αιρετών μας δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων, όμως ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει η αλλαγή που μόνο καλό θα κάνει στον τόπο μας.

Σχετικά με το κομμάτι της Επιχειρηματικότητας, η ενημέρωση για νέα προγράμματα με διοργάνωση ημερίδων είναι ίσως μια καλή ιδέα και δεν είναι βέβαια η μόνη.

Όσον αφορά στην Ανάπτυξη, είναι ένα κομμάτι το οποίο χρειάζεται μεγάλη διερεύνηση για να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα. Υπάρχουν πάρα πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία απλά δεν αξιοποιήθηκαν γιατί δεν υπήρξε κανείς που να ασχοληθεί. Όλοι περιμένουν να εισπράξουν από τα τέλη και από τις χρηματοδοτήσεις του κράτους οι οποίες έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα. Κάποιοι άλλοι Δήμοι όμως φρόντισαν να στελεχωθούν με νέους ανθρώπους, ικανούς, εργατικούς, με ανοιχτά μυαλά, οι οποίοι παρακολουθούσαν στενά τα ευρωπαϊκά προγράμματα, παρέχοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Ο Δήμαρχος δεν εκλέγεται για να κάθεται από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στην καρέκλα του Δημαρχείου και στη συνέχεια να παρακολουθεί τα τοπικά πανηγυράκια. Ο Δήμαρχος της ακριτικής Αλμωπίας έχει υποχρέωση να βρίσκεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα στην Αθήνα και να διεκδικεί. Η ιστορία απέδειξε με τον χειρότερο τρόπο ότι με ψηφίσματα και άλλες τέτοιου είδους διαμαρτυρίες δεν σώζεται η κατάσταση. Χρειάζεται οργάνωση και πάνω απ’ όλα αιρετοί με όρεξη για σκληρή δουλειά.

35 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ Η ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΕΤΟΙΕς ΑΠΟΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι!!Αυτο το αξιοκρατικά να δω και τι αλλο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,ΟΧΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ Τ Ο Ξ Ι Κ Ο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ousiastiki protasi. menei na doume an ylopoiithei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ...εχεις δικαιο, τρεχει πολυ και η σκονη ενοχλει τα λαμογια σαν και σενα, το διαταυτα...ντε γαμησου 4.40

      Διαγραφή
    2. χο..χο.χο μάρεσε, καί από μένα άντε γα.......

      Διαγραφή
  6. Προϋπόθεση για υλοποίηση διαφορετικής νοοτροπίας λειτουργίας του δήμου, είναι η αλλαγή τρόπου σκ΄΄εψης και των αιρετών και των δημοτών.
    Ο δήμος, αν θέλει, οφείλει να επξεργαστεί κα να προτάξει οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης σε τομείς που η περιοχή έχει δυναμική. Άρα πρέπει να βρει και να επεξεργαστεί ποιοί είναι αυτοί οι τομείς. Είναι ο εναλλακτικός τουρισμός π.χ που δεν θα στοχεύει στην κατεστημένη αντίληψη της γνώρισμης και άκριτης εμπορευματοποίησης (άρα και μεσοπρόθεσμα καταστροφικής συνέπειας στο περιβάλλον). Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής προσφέρει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, με προϋπόθεση την διαφύλαξή του χρώματος, της ιδιομορφίας και της φυσιογνωμιας του.
    Μπορεί να είναι σε τομείς εναλλακτικών και συμβατικών καλλιεργειών, σε αρμονία πάντα με τη φυσική φυσιογνωμια της περιοχής, ώστε το ένα να μην ακυρώνει το άλλο, αλλά να αλληλοενισχύονται. Η περιοχή είναι εύφορη αρκεί να της επετρέπεται να είναι υγιής!
    Η διαφύλαξη των υδάτινων πόρων είναι προτεραιότητα!!! (Θυμάμαι και οργίζομαι π.χ που κόπηκαν ΠΛΑΤΆΝΙΑ κατά μήκος του δρόμου Εξαπλατάνου-Αριδαίας. Μόνο και μόνο για να οικοπεδοποιηθεί η περιοχή και να "φυτρώσουν" τσιμεντένες κατασκευές!!! Λες και η παρουσία των δένδρων ήταν εμπόδιο γι' αυτό! Πλατάνι= νερό= συνεχής συγκράτηση και ανανέωση υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα. Με όλα τα δέντρα αυτό γίνεται, αλλά με το πλατάνι κατ' εξοχήν. Συν το γεγονός ότι αποτελούν ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της φυσιογνωμίας της περιοχής. Πόσα χωρια έχουν συνθετικό στην ονομασία τους το πλατάνι, σκεφτείτε....)
    'Ολα τα παρπάνω και άλλα τόσα, μπορούν να υλοποιηθούν μόνο αν εκλείψει η λογική της αρπαχτής και της ευκαιριακής και καιροσκοπικής πολιτικής. Έτσι μπορεί βάσιμα να διεκδικήσει και κεφάλαια από ειδικά προγράμματα ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....... χρειάζεται οργάνωση και πάνω απ’ όλα αιρετοί με όρεξη για σκληρή δουλειά. Έτσι κλείνεις το άρθρο σου. Σωστά όσα λες.
    Όμως φτάνει μόνο η όρεξη για δουλειά; Δεν χρειάζονται ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ και ευρύτητα πνεύματος; Πόσοι τα διαθέτουν;
    ΚΑΙ ο Δημήτρης Μπίνος έκανε το ίδιο λάθος να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιό του με γνώμονα ποιος θα του φέρει περισσότερου(ε)ς ψήφους. ΚΑΙ οι δημότες επιλέξαμε με βάσει προσωπικά και υποκειμενικά κριτήρια τους δημ συμβούλους (συγγενείς, φίλους, κουμπάρους και όμορφες νεαρές, οι οποίες σάρωσαν σε σταυρούς)
    Δημήτρη Μπίνο αν θέλεις να ξεχωρίσεις από τους προκατόχους σου, διάλεξε τους ικανότερους από τους συμβούλους σου (έχεις κάποιους τέτοιους). Αν προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες στο συνδυασμό σου αναθέτοντας τις θέσεις ευθύνης με κριτήριο τους σταυρούς του κάθε συμβούλου και μοιράζοντας θητείες, τότε εμείς δεν θα περιμένουμε κάτι διαφορετικό και εσύ θα είσαι ίδιος με τους προκατόχους σου.
    ΥΓ: Δημήτρη Μπίνο κάνε ένα ταξίδι μέχρι την Ανάβρα Μαγνησίας πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Συνάντησε τον δήμαρχό της. Μόνο κέρδη θα έχεις από μια τέτοια συνάντηση
    ΚΜ Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε ότι ο Κος Σηφάκης έχει συνεργαστεί ήδη αρκετές φορές με τον Δήμαρχο της Ανάβρας; για να βλέπουμε και τη διαφορά.

      Διαγραφή
  8. να δημιουργηθει και ειδικο γραφειο βοηθειας πολιτων οικογενειων που αποδεδειγμενα χρειαζονται βοηθεια , φιλανθωπικου χαρακτηρα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ψηφισα τον Μπινο και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω προσωπικά το Δήμαρχο ,όποιος κι αν είναι.Οπως κι εγω, νομίζω πολύς κόσμος ελπίζει σε κάτι καλύτερο στα απλά καθημερινα πράγματα που όμως βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.Σάββατο πρωί τα πεζοδρόμια βρώμικα, οι λακούβες στο δρόμο τεράστιες και 3 τεράστια μαντρόσκυλα να γαυγίζουν άγρια σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της πόλης.Δεν ζητάμε κάτι φοβερό.Ας ελπίσουμε στο καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΙΙΛΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΝΩ 2300 Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 20 ΜΗΝΕΣ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΜΕΝΗ, ΟΟΧΧΧΙΙΙΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ 3 ΚΡΙΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ 15 ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗΝ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ 200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ, ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΖΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΤΙ...............ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ Κ..........................Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ Συγνώμη για την ανορθογραφία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλοι σαν και σένα. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη από το μισθό του ειδικού συμβούλου, αλλά προσπαθούν να προχωρήσουν δουλεύοντας. Άγνωστη λέξη για σένα, που θα 'θελες πολύ να γίνεις ειδικός σύμβουλος, μιας και το μόνο που ξέρεις είναι να κρίνεις και μάλιστα εξ ιδίων τα αλλότρια. Άντε γεια, και να μας γράφεις!

      Διαγραφή
    2. 3:58 ontos exeis poly plaka. eisai gia klamata. kai ti theleis diladi??? na meinoume sti mizeria??? eidame neous dimotikous symvoulous ta proigoumena tessera xronia oi opoioi den anoixan to stoma tous na poun mia kouventa, mia protasi. toulaxiston o vafeiadis exei apopsi kai xerei na tin ekfrazei. kanto kai sy eponyma kai na eisai sigouros pos tha gineis megalos magas.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ 3.58: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ..... ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ;;;; ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕ!!

      Διαγραφή
    4. 3:58 όταν μάθεις ορθογραφία ίσως και να γίνεις εσύ ειδικός σύμβουλος. μέχρι τότε νερουλάς και πολύ σου είναι.

      Διαγραφή
    5. PES TA RE 6.27. AS MH PW ONOMATA GIATI THA KOPEI TO SXOLIO OMWS ETSI AKRIVWS EINAI. STAVRO POLY KALA TA LES. SYGXARHTHRIA.

      Διαγραφή
  11. Σταύρο εύγε. Πολύ συγκροτημένη πρόταση. Εύχομαι ο νέος Δήμαρχος να ακούσει τέτοιες φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδιά να χαλαρώσουμε λίγο...ρε συ σταύρο...ποος είσαι δλδ και θεωρείς ότι έχεις και ιδέες;;χαλάρωσε...φυσικά δεν ανεβάζεις τα σχόλια που δε σε συμφέρουν!!!!!!!κοίτα να γίνεις λιγότερο δεξιός μπας και γίνεις λίγο άνθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ποιος είσαι ΑΝΩΝΥΜΕ;;; Ντρέπεσαι μάλλον γι' αυτό που είσαι... Δεν εξηγείται αλλιώς!! χα χα χα...

      Διαγραφή
    2. 8.57 eisai megalos trompas. ante kalinyxta!!!!! sto lagoumi soy twra!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΙ ΣΗΧΤΗΡ. ΣΤΑΥΡΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ! KEEP WALKING!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. e vevaia... giati an o anthrwpos den exei ginei 100 xronwn den mporei na exei idees. gi auto ftasame edw pou ftasame. den exete katalavei oti i diki mas genia tha epivlithei. mas katastrepsate tosa xronia me tis epiloges sas kai milate apo panw. o vafiadis sas piraxe. oxi ta mavra sas ta xalia.

      Διαγραφή
    5. 8.57 σουχει πει η μανα σου ποιος ειναι ο μπαμπας σου?

      Διαγραφή
  13. Το 2019 θα εισαι και υποψηφιος;;; Υστεροβουλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ 11:58;;;;;

      Διαγραφή
    3. les kai autoi pou einai simera dimotikoi mas arxontes einai kalyteroi. kapoioi den anoixan to stoma tous 4 xronia kai etoimazontai gia axiomata.

      Διαγραφή
  14. γενικη φιλολογια τα λεγομενα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ μπλα μπλα .Η Διοίκηση του Δημου στηρίζετε σε νόμους και οχι στο μπλα μπλα,οποίος δεν το γνωρίζει μάλλον μας κοροϊδεύει. Πρώτα πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψεις η κεντρική εξουσία και μετα οι Δήμοι της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο 8.57 ΣΕ ΛΕΕΙ ΔΕΞΙΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΟΣ, ΕΣΥ ΣΤΑΥΡΟ Η Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΙΦΑΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θύελλα σήκωσες σταυράκη. όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε τι παιδί είσαι. συνέχισε με τον ίδιο αφθορμιτισμό, χωρίς φόβο. σε πάω με χίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν. etsi leei mia parimoia file stavro. kalh synexeia/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News