Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Το πρώτο βήμα για την στελεχιακή ενίσχυση της ΔΟΥ Γιαννιτσών έγινε»

Εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών

Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη αναφορικά με το θέμα της έλλειψης προσωπικού στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου υπέγραψε σήμερα (31-07-2014) την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσους υπαλλήλους επιθυμούν να μετακινηθούν προς το εν λόγω κατάστημα.

Ο κ. Σταμενίτης, ο οποίος είχε αποστείλει επιστολή στις 22-07-2014 θέτοντας το πρόβλημα, επισκέφθηκε σήμερα την κ. Σαββαϊδου προκειμένου να της θίξει από κοντά το ζήτημα και να ζητήσει την άμεση διευθέτηση του.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, σήμερα η Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών αποτελείται από 12 άτομα, γεγονός που καθιστά αδύνατη την εξυπηρέτηση του όγκου των αιτημάτων και την διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Αντιλαμβανόμενη το δίκαιο του αιτήματος η Γενική Γραμματέας έδωσε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για την κάλυψη των κενών που παρουσιάζονται στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών.

Σχετικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης υπογράμμισε ότι: 

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η Γενική Γραμματέας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας, λειτούργησε άμεσα και πιστεύω ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών θα έχει επιλυθεί. Έτσι θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα και η διαδικασία επιστροφής του αγροτικού ΦΠΑ, που ομολογουμένως παρουσίασε μεγάλες καθυστερήσεις λόγω απουσίας προσωπικού, αλλά και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες».

1 σχόλιο:

  1. Επιστολή, επίσκεψη μετά από λίγες ημέρες και το .....πρόβλημα ετελείωσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News