Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ενίσχυση 45 εκατ. ευρώ στον ΟΑΕΔ από το ΕΣΠΑ για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 8.500 αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η σχετική προκήρυξη θα δημοσιευθεί αρχές Σεπτεμβρίου και η εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου

Με 45 εκατ. ευρώ από κονδύλια του ΕΣΠΑ ενισχύεται ο ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 8.500 αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ενώ η πρακτική αυτή άσκηση θα παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και θα είναι εξάμηνης διάρκειας.

Την απόφαση έλαβαν ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έπειτα από εισήγηση του Ειδικού Γραμματέα Ευρωπαϊκών Πόρων Ευάγγελου Ζαχαράκη.

Η σχετική προκήρυξη θα δημοσιευθεί αρχές Σεπτεμβρίου και η εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News