Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη 26χρονος για κλοπή σε χωριό της Πέλλας

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός για κλοπή σε χωριό της Πέλλας

Συνελήφθη σήμερα (31.07.2014) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας ημεδαπός ηλικίας 26 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος την 30/31.07.2014 σε χωριό της Πέλλας, αφαίρεσε από ιατρείο μέρη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, διάφορα ιατρικά εργαλεία και φαρμακευτικά υλικά, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίησης πληροφοριών, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στα Γιαννιτσά και συνελήφθη.

Σε αστυνομικό έλεγχο του 26χρονου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News