Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εικόνα ΣΟΚ: Η Ρούλα Βροχοπούλου ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια!

Η εικόνα της χθές το απόγευμα να ψάχνει φαγητό σε κάδους σκουπιδιών της Γλυφάδας πάνω στην παραλιακή μόνο συναισθήματα λύπησης μπορεί να φέρει σε όλους

Έγινε γνωστή για δυο δεδομένα. Το κλάμα και την πολυτάραχη αλλά μέσα στα λούσα ζωή της.

Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε το 2003 όταν περνούσε την πόρτα του The Wall μια απλή γυναίκα. Με μεγάλη ανάγκη ωστόσο να φανεί. Μεγαλομανία.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υφαίνει κίτρινα ψυχογραφήματα και όλη η Ελλάδα να χτυπιέται με την Ρoύλα τον Aλβανό, τον γάμο τα οικόπεδα, τα ταξίδια η Ολυμπιακή και τα λούσα. Απο τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια. Χρόνια που κατέστρεψαν την Ρούλα. Τόσο ψυχολογικά αλλά κυρίως οικονομικά.

Η εικόνα της χθές το απόγευμα να ψάχνει φαγητό σε κάδους σκουπιδιών της Γλυφάδας πάνω στην παραλιακή μόνο συναισθήματα λύπησης μπορεί να φέρει σε όλους.

Είτε την συμπαθήσαμε είτε όχι.

Κρίμα… κατάντια… άλλο ένα θύμα της τηλεοπτικής υποκουλτούρας των reality. Άλλη μια ψυχή χαμένη μέσα στα σκουπίδια!

 
---
Πηγή: gossip-tv.gr

3 σχόλια:

  1. Tha gino poli kakia tora ama po to gnomiko tou sofou laou "opos estroses tha koimitheis"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναικά μπορεί και να πετούσε απλά τα σκουπίδια της !! θα προσέχω από εδώ και πέρα πως να πετάω τα σκουπίδια μου τα χέρια μου έξω από τον κάδο που ξέρεις μπορεί και να με παρεξηγιόσουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της τα έφαγε ο αλβανός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News