Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου: Συγχαρητήρια στον Πολυχρόνη Κουτρούμπαλο

Η Διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου συγχαίρει τον Πολυχρόνη Κουτρούμπαλο και του εύχεται καλή συνέχεια

Οριστικοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 21—07- 2014 η μεγάλη μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Δόξας Εξαπλατάνου, Πολυχρόνη Κουτρούμπαλου στην Κ20 της Βέροιας.

Μετά τις πρώτες επαφές και την δοκιμασία του ποδοσφαιριστή, οι παράγοντες της Βέροιας βλέποντας το μεγάλο ταλέντο του οριστικοποίησαν την μεταγραφή του στην ομάδα.

Έτσι από την νέα αγωνιστική σεζόν ο Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Κ20 Βέροιας.

Η Διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου συγχαίρει τον Πολυχρόνη Κουτρούμπαλο και του εύχεται καλή συνέχεια.

Επίσης, τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στην ομάδα και τη βοήθεια που προσέφερε με το ταλέντο του.

23 σχόλια:

  1. μπραβο στο παληκαρακι.υγεια να εχει θπομονη και θα πετυχει.μπραβο και στον εξαπλατανο που εδω και χρονια αρχησε να αλλαζει φιλοσοφια.μακαρι κι αλλα παιδια να τους δψθει η ευκαιρια να δοκιμασουν την τυχη τους σε ομαδες μεγαλυτερες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνχαρητηρια πολυχρονη αντε και στην πρωτη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσα χρόνια δούλεψε σκληρά στον Εξαπλάτανο? 4? 5? νομίζω κάτι τέτοιο.Μπράβο στο παληκάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια.θα πετυχει ο πιτσιρικος.και το κατεχει και το θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an den paroyn ta myala toy aera ..to poly se 2 xronia ua paizei basikos sthn prvth omada.mikre mia symboylh.doyleia kai mono doyleia.ta myala sto kefali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πράγματι ο εξαπλατανος πηρε το παιδι απο 12 ετων το δουλεψε με επαγγελματιες προπονητές το έκανε βασικό και αφου επί 3 χρόνια έκανε τρελά πρωταθλήματα παιρνει μεταγραφή.Μια ζωή Εθνικός Αριδαίας βρε !!!!!!!!!!!!!!!! άιντε τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο πολυ.καλη επιτυχια.πω πω γλυτωσε το παιδι που δεν πηγε πριν 2 χρονια στην μπαρτσελωνα αριδαιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στον πολυχρονη καλη πορεια με υγεια.Μπραβο και στη δοξα που με πλανο και υπομονη και οσω μπορει προσπαθει να βοηθησει νεα παιδεια σε μια δυσκολη κατηγορια και οικονομικη συγκιρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ,ΛΕΜΟΝΑΚΗ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e oxi ki h monh.ki o almvpos file moy etsi litoyrgh

      Διαγραφή
    2. φέτος ο Εξαπλάτανος που θα έχει 10 ταλέντα από το χωριό και άντε κανα 2 από Χρυσή ίδα.

      Διαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΤΣΙ??
    ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑΣ,ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑΡΚΑ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 9΄΄08 ΡΩΤΑ ΤΩΝ ΜΠΙΛΙ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΖΑΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΩ ΕΚΕΙ,ΜΠΡΑΒΩ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ Ο ΜΠΙΛΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΩΠΟΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ 50000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ 10.26 ΚΑΙ 10.42 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΟΔΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΓΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αφήστε τον Αλμωπό στην άκρη ρε παιδιά.Εδω μιλάμε για ομάδες που προσπαθούν όσο μπορούν.Ο Εξαπλάτανος πριν 5 χρόνια ήταν Γ ερασιτεχνική και του χρόνου δεν ξέρεις αν θα κατεβει στο πρωτάθλημα .Είναι μεγάλο κατόρθωμα να βγάλει έστω ένα ταλέντο έστω κι αν δουλεύτηκε στον Εθνικό Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. etsi prepei na to vlepoume oloi kai na min grafoume exupnades. Makari kathe xorio na mporei na vgalei paidia gia kati kalutero.Kai fysika i vasi einai oi proponites me ptuxio .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή επιτυχία στο παλληκάρι αλλά και σε κάθε νεαρό που του δίνεται η δυνατότητα να φύγει από το χωριό του και ν'ανοίξει τα φτερά του!Μακάρι να'χει την υπομονή,τη διάθεση,την τύχη και να σταδιοδρομήσει στις υψηλές κατηγορίες......Πάντως πρωταθλητισμός και ανάδειξη ταλέντων είναι 2 έννοιες που δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν,ακόμα και στις τοπικές κατηγορίες.(Αυτό όμως είναι μεγάλο κεφάλαιο και θα μας πάρει ώρες να γράφουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΟΟΥΤΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 3΄΄27. ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 3:27 είμαι,δεν καταλαβαίνω τι εννοείς?

      Διαγραφή
    2. θα το καταλαβεις πριν την παρελαση του οκτωβρη

      Διαγραφή
    3. φαίνεται έχεις κληρονομικό χάρισμα.....καλημέρα φίλε,ότι είναι να'γίνει....θα γίνει!

      Διαγραφή
  18. λεφτα υπαρχουν στον αλμωπο τι στεναχωριεστε .κουταλια και πιατα βαθια για ναφατε εχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News