Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Άψαλος: Τα παιδιά δίνουν ζωή σε έναν τοίχο του σχολείου με τις φιγούρες τους (ΦΩΤΟ)

Τα παιδιά δίνουν ζωή σε έναν τοίχο του σχολείου με τις φιγούρες τους

Αν και το διάστημα αυτό τα βλέμματα πολλών είναι στραμμένα στις εκδηλώσεις των χωριών της περιοχής μας, το δικό μας βλέμμα έπεσε σε μια παρέα μαθητών και μια πρωτότυπη για το σχολείο τους δράση.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό σχολείου Αψάλου, μια ομάδα μαθητών, η Βασιλική και το αδελφάκι της, η Βατική, η Δήμητρα, ο Σοφοκλής, ο Χριστόφορος και η Γεωργία, παρέα με το δάσκαλό τους, πήραν τα πινέλα και τις μπογιές και ζωγράφισαν τον τοίχο του Ολοήμερου με παιδικές παραστάσεις.

Αφού σκέφτηκαν τι θα ζωγραφίσουν, χρησιμοποίησαν τα σώματά τους για μοντέλα, έκαναν το περίγραμμά τους και τέλος πρόσθεσαν χρώματα που δημιούργησαν.

Έτσι προέκυψε το αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία.

Η διάθεση και η χαρά τους ήταν μεγάλη και έδωσαν νέο ραντεβού για να ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο τον τοίχο.

2 σχόλια:

  1. Mπpάβοοοοοοοο στα παιδιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News