Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

«Βούλιαξε» η Άψαλος από κόσμο - Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις με πολύ χορό και τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ένα χωριό με την ιστορία και την παράδοση της Αψάλου, δεν θα μπορούσε παρά να διοργανώσει μια υπέροχη εκδήλωση.

Για 19η χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών χορευτικών συγκροτημάτων, αλλά και μεγάλων καλλιτεχνών.

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος του χωριού απέδειξε ότι ξέρει να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει όχι μόνο τους συγχωριανούς, αλλά ολόκληρη την Αλμωπία και όχι μόνο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αλλά και για τις παράλληλες δράσεις όπως η δημιουργία τράπεζας αίματος.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης για άλλη μια χρονιά το Aridaia News!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:










































4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News