Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η εορτή της Αγίας Παρασκευής στη Χρύσα (ΦΩΤΟ)

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ - ΑΡΙΔΑΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΗΣ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε φέτος στης 25 - 26 Ιουλίου η μνήμη της Αγίας ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Χρύσα - Αριδαίας Ν. Πέλλης όπου πλήθος κόσμου κατέκλισαν τον Ιερό Ναό παραμονή και ανήμερα της εορτής για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Παρασκευής και τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου που φέτος είχαμε ως ευλογία στον ναό, ευχόμαστε η Αγία Παρασκευή να μας προστατεύει όλους πάντοτε.

Δείτε φωτογραφίες:


















1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΕΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News