Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Στην απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αστέρας Νεοχωρίου μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Τούλη Ερυθρόπουλου. Οι Θανάσης Σαμαρίδης μέσος από Εθνικό Αριδαίας και Πέτρος Βάσιος μεσοαμυντικός από Ακαδημίες του Εδεσσαϊκού είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ολοένα και περισσότερο ενισχύεται ο Φίλιππος Γιαννιτσών που απέκτησε ακόμα δύο ταλαντούχους παίκτες τον Γιώργο Καβρουλάκη μεσοαμυντικό και μεγάλο ταλέντο από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και το Νίκο Τοπαλή μέσο από τον συμπολίτη Μακεδονικό, ενώ αποχωρούν όπως όλα δείχνουν οι Χάρης Τσάλμας και Θανάσης Κοπαλίδης που οδεύουν προς τον συμπολίτη Εθνικό. Νωρίτερα έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Βασίλης Αρβανιτόπουλος (Αμπελειές) και Στέργιος Διαμαντίδης (Π. Μυλότοπος).

ΔΥΝΑΤΗ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

Δυνατή και με στόχο την άνετη παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο προκύψει είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 4 Αυγούστου η Δόξα Π. Μυλοτόπου. Με τον Δημήτρη Βένο στο τιμόνι οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν με την απόκτηση των Χρήστου Καρρά (Ρότσα) από ΜΑ Ν. Μυλοτόπου, Στέργιο Διαμαντίδη από Φίλιππο Γιαννιτσών, Κώστα Σταμανίκη από Νίκη Καλής, Δημήτρη Τάντη από ΜΑ Ν. Μυλοτόπου και Γιώργο Ιωαννίδη από Ολυμπιακό Γαλατάδων. Από τη Δόξα αποχώρησε ο Γιάννης Χελβατζόγλου, ενώ στη διάρκεια της προετοιμασίας ο γνωστός γυμναστής Μάκης Γαζόπουλος θα βοηθήσει με την γνώση του σε θέματα εκγύμνασης. Ακόμα μεταγραφές θεωρούνται οι Αφοί Ηρακλής και Λάζαρος Αναστασιάδης που είχαν έρθει πέρσι τον Γενάρη.

ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί ο νεαρός μέσος Παναγιώτης Σαββίδης που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αλμωπό. Ο ταλαντούχος άσσος πέρασε με επιτυχία το τεστ στην ομάδα του Κιλκίς άρεσε ιδιαίτερα στον προπονητή Βασίλη Τραινόπουλο και έτσι στόχος του από εδώ και πέρα είναι η σκληρή δουλειά και η καθιέρωσή του στη νέα του ομάδα θέλοντας να δώσει τις δικές του απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

ΦΛΕΡΤ ΟΜΑΔΩΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΡΜΠΑ

Έντονο είναι το φλερτ που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ ομάδων της Γ’ Εθνικής και του νεαρού άσσου Βασίλη Τσόρμπα που πέρσι ως γνωστόν ανακηρύχτηκε σύμφωνα με τη γνώμη των προπονητών της Α1 κορυφαίος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ο πρώην παίκτης της Ελπίδας Έδεσσας έχει κάνει προπονήσεις με δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής ενώ έντονο παραμένει το ενδιαφέρον της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου ο προπονητής Βασίλης Ασλανίδης τον γνωρίζει πολύ καλά αφού έχουν συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν.

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε ο Άρης Αμπελείων που απέκτησε μετά από συντονισμένες προσπάθειες τον Φώτη Γρηγορίου μέσο που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Φίλιππο Γιαννιτσών και στο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου.

ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΝΗΣ

Υψηλούς στόχους αναμένεται να έχει και φέτος ο Φίλιππος Σταυροδρομίου που κινείται δραστήρια και προσπαθεί να ενισχυθεί ενώ υπάρχουν επαφές για προπονητή και τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ήδη ανανέωσαν και παραμένουν οι Γιώργος Σταυρίδης, Αλέξης Γεωργιάδης, Δημήτρης Λαγογένης, Αντώνης Γιόφτσης, Ρούλης Κουκούδας, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του πολύπειρου μέσου Χρήστου Παλάνη από τον γειτονικό Ηρακλή Άσπρου.

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ιδιαίτερα ενισχυμένος και φιλόδοξος παρουσιάζεται και φέτος ο εθνικός Γιαννιτσών που θέλει να είναι από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα της Α1. Η διοίκησή του, σε συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Μητσάκη προχώρησε σε σημαντικές μετραγραφές που θα παρουσιάσουν μια ομάδα δυνατή, όπως την ονειρεύονται οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου της Ν. Τραπεζούντας. Αφού προχώρησε σε ανανέωση με τους Μπάμπη Ελευθεριάδη, Μάριο Τζάτζη, Παναγιώτη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Παλιαϊκό, Κοσμά Δουλγαρίδη, Κώστα Σιδηρόπουλο, προχώρησε στις αξιόλογες μεταγραφές των Πέτρου Σιδηρόπουλου (Πέπε) από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, Χρήστου Γρηγοριάδη (Τίτο) και Σιδέρη Γκουγκουλούδη από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, όπως και του γνωστού μέσου Βαγγέλη Αντωνιάδη (Βάγγουρας) από τον Ηρακλή Άσπρου με τελευταία προσθήκη αυτή του νεαρού μέσου Αλέξη Τερζή από το συμπολίτη Μακεδονικό. Ίσως γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των κυανολευκών.

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα εμφανιστεί ο Άρης Αθύρων στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας καθώς τα οικονομικά πειθώρια είναι στενά στον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Ως γνωστόν στον πάγκο παραμένει ο Σάκης Μαβίδης, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση του Στέλιου Δεληονιάτη, ενώ αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής οι Βαγγέλης Παρασχάκης, επιθετικός από την Αναγέννηση Χαλκηδόνας και ο Πέτρος Καραδημητρίου, μέσος από τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Από την άλλη, πλήγμα θεωρείται η πιθανή αποχώρηση του περσινού πρώτου σκορερ Γιάννη Γεωργιάδη (27 γκολ) που όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το γειτονικό ΜΑ Πέλλας.

ΈΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΓΙΟΣ

Στον Όλυμπο Αψάλου συνεχίζει ο νεαρός μέσος Σωτήρης Κόγιος καθώς συμφώνησε με τον υπεύθυνο μεταγραφών Νίκο Καραπαναγιωτίδη και θα ενισχύσει την ομάδα και την Α1 κατηγορία. Έτσι υπάρχει ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας, καθώς όλοι γνωρίζουν την αξία του παίκτη, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι είναι απόλυτα ευχααριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο, η διοίκηση είναι συνεπής μαζί του και έτσι δεν υπήρχε καπαοιος ιδιαίτερος λόγος για να αλλάξει φανέλα, παρότιπολιορκήθηκε τις τελευταίες μέρες από παράγοντες άλλων ομάδων, τόσο Α1 όσο και Α κατηγορίας.

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Κάτι άρχισε να κινείται στον ιστορικό Άρη Προφήτη Ηλία, που θα συνεχίσει με τη διοίκηση του Μάκη Δημητριάδη να έχει δώσει τα χέρια με τον Στράτο Σύρμαλη όσον αφορά την τεχνική ηγεσία και την έναρξη της προετοιμασίας να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στο ροστερ των κίτρινων ήδη αποχώρησε ο νεαρός Μάρκο Λέσι εκ των πρώτων σκορερ πέρσυ που μετακόμισε στη Δόξα Μανδάλου. Στο Δ.Σ. του Άρη ενσωματώθηκαν οι Ηλίας Σαββίδης, Χρήστος Σύρκας, Κώστας Καμπούρης και Γιώργος Κοτζαμανίδης που θα βοηθήσουν με την παρουσία τους.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία αποτελεί για τον Φίλιππο Γιαννιτσών η απόκτηση των νεαρών Αντώνη Τζεβελέκη, επιθετικού με θητεία σε αρκετές ομάδες της ΕΠΕ Πέλλας, αλλά και στο Πάϊκο Γουμένισσας και του Κώστα Πελτέκη, αμυντικού που επίσης είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες. Και οι δυό ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ Γιαννιστών κατόπιν αθόρυβων κινλησεων της διοίκησης του Μίμη Μαλαματίδη που θέλει την ομάδα του πρωταγωνίστρια, ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικές βόμβες.

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΟΤΙΑΣ - ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ

Ολοένα και πιο δυνατός γίνεται ο ΠΑΟΚ Νότιας - Περίκλειας που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτλαθλημα της Β κατηγορίας. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Τόλη Οργατζόγλου για τη θέση του προπονητή, ενώ έχουν γίνει και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση του Γιάννη Κιόση, αμυντικού από την ΠΑΣ Ξιφιανής, Νίκου Παρούτογλου, μέσου από τη Θηριόπετρα και τους Αφους Χρήστο και Δημήτρη Ρίζο από τη Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου. Αναμένονται και άλλες μεταγραφές νεαρώ παικτών που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον Δικέφαλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ

Σε συμφωνία με τον τεχνικό Νίκο Τσιρογιάννη ήρθε η διοίκηση της Νίκης Αξού που με μπροστάρη ποιόν άλλον - τον Μάκη Τρελλόπουλο και άξιους συνεργάτες, μέλη της περσινής διοίκησης, αλλά και νέα μέλη με μακροχρόνια εμπειρία από παλαιότερα χρόνια, θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο με παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες στο μέλλον. Στόχος, να επιστρέψουν και κάποιοι γηγενείς παίκτες που πέρσυ αγνωνίστηκαν σε άλλες ομάδες, ενώ το πολύ 3 με 4 έμπειροι παίκτες θα προσφέρουν τη βοήθειά τους. Από εκεί και πέρα, συνεργάτης του νέου προπονητή θα είναι ο Τάσος Παντζαρτζής (Απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) ο οποίος ίσως στο μέλλον να είναι ο προπονητής της Νίκης, εφόσον κριθεί ικανός.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αλμωπού, με το Λεωνίδα Μπίλη να ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά. Σιγά - σιγά αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ρόστερ των κυανολευκών, που ίσως προβούν στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, μετά την απόκτηση των Γιώτη Μιτιτενίδη, Κώστα Τσιτλακίδη, Χρήστο Τσαουσίδη, ενώ σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γιάννη Τσόλκα από των Κ20 της Βέροιας. Από εκεί και μετά, όπως έγινε γνωστό, στις 3 Αυγούστου, ο Αλμωπός θα υποδεχθει τον Πιερικό που - να σημειωθεί - κάνει την προετοιμασία του στο Καϊμακτσαλάν. Το νέο Δ.Σ. του Εθνικού Γιαννιτσών συνήλθε σε σώμα και η κατανομή αξιωμάτων έχει ως εξής: Πρόεδρος : Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος, Αντιπρόεδρος : Παναγιώτης Λυκόπουλος, Ταμίας : Γιώργος Βαϊραμίδης, Γενικός Γραμματέας : Γιάννης Ανδρονικίδης, Γενικός Αρχηγός : Μιχάλης Σωτηριάδης, Μέλη : Αβραάμ Ζιμπίδης - Παναγιώτης Σεϊτανίδης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΨΑΛΟΥ ΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΛΚΟΣ

Παρότι βοήθησαν αρκετά για να ανεβεί στην Α1 ο Όλυμπος Αψάλου, δε συνεχίζουν στους ερυθρόλευκους οι Πέτρος Στούπης αμυντικός, Κώστας Καρράς αμυντικός και ο τερματοφύλακας Χρήστος Σέλκος που έμειναν ελεύθεροι. Οι δύο πρώτοι είναι ελεύθεροι και διαπραγματεύονται τη μεταγραφή τους, ενώ ο τρίτος (Χ. Σέλκος) έχει ήδη συμφωνήσει με τους Προμάχους και θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Ένας πολύ γνώριμος ποδοσφαιριστής στο ευρύ κοινό των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, άφησε το Ν. Πέλλας και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο Άρη Τουλγαρίδη που πέρσυ αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ενώ παλιότερα φόρεσε την φανέλα του Αλμωπού, αλλά και του ΜΑ Πέλλας.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΙΔΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΧΟΥΛΟΥΗΛΙΔΗΣ

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της διοίκησης του Μακεδονικού Ίδας με τον Τάσο Χουλουηλίδη για τη θέση του προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται να βοηθάει και σαν ποδοσφαιριστής, ο πρώην άσσος του Αετού Σκύδρας , Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, Αστέρα Ραιδεστού Θεσσαλονίκης και άλλων ομάδων. Μέχρι στιγμής το ροστερ παραμένει ως έχει, ενώ συνεχίζει στον Μακεδονικό ο νεαρός μέσος Ηλίας Κονταξής, που πέρσυ ήταν στο ρόστερ αλλά αγωνιζόταν σαν δανεικός.

ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑ ΠΕΛΛΑΣ

Με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα έβαλε μπρός στην ενίσχυσή του ο ΜΑ Πέλλας, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Γεωργιάδη, επιθετικού εκ των κορυφαίων από τον Άρη Αθύρων, Βασίλη Σταυρακάκη, μεσοαμυντικού από τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και του 16χρονου και πολλά υποσχόμενου με πλούσιο ταλέντο Ζαφείρη Παναγιωτέλη, μεσοαμυντικού που αν δουλευτεί σωστά, θα αφήσει εποχή από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Να σημειωθεί ότι έχουν αποχωρήσει από τον ΜΑ οι Άρης Χούτας από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, Φάνης Ξανθόπουλος (Ανεγέννηση Γιαννιτσών), Θόδωρος Πετρούσης, Χρήστος Κορώνας, Σάκης Γκουτούδης (όλοι στον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης) όπως και ο Δημήτρης Γάκης (ΠΑΟ Κουφαλίων) . Παραμένει στην ομάδα ο γκολκιπερ Ιορδάνης Ζαχαριάδης, όμως λόγω φόρτου εργασίας ίσως αποκτηθεί και κάποιος άλλος τερματοφύλακας. Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί για την μεταγραφή του νεαρού Γιάννη Κούμπου στον Εθνικό Γαζώρου (Β Εθνική) και το Δ.Σ. του εύχεται καλή σταδιοδρομία και σύντομα να καθιερωθεί.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στον Εθνικό Αριδαίας επιβραβεύτηκαν με την κλίση του στην προετοιμασία του Αλμωπού, όπου αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του τεχνικού επιτελείου των κυανολευκών. Ο λόγος για τον Βασίλη Καρατζίδη που διαθέτει ταλέντο πρέπει να δουλέψει σκληρά για να το αναδείξει, και αν γίνει αυτό ίσως χτυπήσει τις πόρτες μεγαλύτερων ομάδων στο μέλλον.

ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στη Δόξα Μεγαπλατάνου θα αγωνιστεί όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες ο έμπειρος πρώην επαγγελματίας Βασίλης Σαμαράς που πέρσυ αγωνίστηκε στον Όλυμπο Αψάλου. Κατά τ' άλλα, στον πάγκο των μαυραετών θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Μπάμπης Παυλίδης, παλιά δόξα του Εδεσσαϊκού, ενώ θα γίνουν και άλλες μεταγραφές που θα ενισχύσουν τη Δόξα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Ελεύθερος έμεινε ο Γιώργος Γρηγοριάδης (Νύχτας) από την Ένωση Τσάκων και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται κοντά σε ομάδα Α Κατηγορίας της Αλμωπίας και ίσως έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΚΤΗ

Κινούμενος κάτω από άκρα μυστικότητα και με αστραπιαίες ενέργειες ο Όλυμπος Αψάλου ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού και πολλά υποσχόμενου Χρήστου Μπογόϊτση, μέσου από τις Ακαδημίες του Εδεσσαϊκού. Όπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραπαναγιωτίδης, πρόκειται για επένδυση μέλλοντος, με τις πληροφορίες να λένε ότι πρόκειται για σπάνιο ταλέντο που αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αφήσει εποχή.

9 σχόλια:

  1. για καποιες ομάδες γνωρίζετε πολλά, για άλλες απολύτως τίποτε.Δεν ειναι σωστό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. akribws etsi einai file mou!!!!!

      Διαγραφή
    2. ...ναι ακριβως, παντε τωρα να κλαψετε παρεα....μαλακες ου μαλακες

      Διαγραφή
  2. βρε παλιομαλάκα τσομπανε που εγινες και άνθρωπος σε ποιούς απευθυνεσαι? στον υδρονομέα του χωριού ? στον ξαδερφο σου που νομιζεις οτι εισαι κάτι? άιντε ξύπνα και κανε καμιά δουλειά βλήμα ...ε βλήμα τεμπελχανειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...δε με λες; η μαμα σου το ξερει οτι εισαι μαλακας;

      Διαγραφή
  3. το θέμα είναι ότι πάλι με τα αθλητικά θα λέει ο καθενας το μακρυ και το κοντό του.Χαμηλής στάθμης άτομα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους αλλους παικτες που πηρε η αψαλος γιατι δεν λεει τιποτα???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε φορα για τις ίδιες και τις ίδιες ομάδες υπάρχουν κ αλες ομάδες που θελει ο κοσμος να ενημερωθεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η αψαλος πηρε κ αλλους παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News