Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οι πόζες της Φαίης Σκορδά στο πλευρό της Ιορδάνας από την Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Ο φωτογραφικός φακός του Aridaia News συνέλαβε τη Φαίη, η οποία πόζαρε με την Αριδαιότησα Ιορδάνα Ιωσηφίδου

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μιας και στην οικογένειά τους έχει προστεθεί και ο μόλις 2,5 μηνών γιος τους, Δημήτρης.

Το ζευγάρι, μαζί με τον 3χρονο Γιάννη και το νεότερο μέλος της οικογένειά του, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Τήνο.

Ο φωτογραφικός φακός του Aridaia News συνέλαβε τη Φαίη, η οποία πόζαρε με την Αριδαιώτισσα Ιορδάνα Ιωσηφίδου που απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί, κατά την είσοδό τους στο Ναό της Παναγίας.

Όπως μας είπε η Ιορδάνα, η οποία εκτέλεσε χρέη… ανταποκρίτριάς μας, η Φαίη ήταν παρέα με το σύζυγό της Γιώργο, ενώ μαζί τους ήταν και ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος.

Όλοι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι δέχτηκε τις θερμές ευχές για τα δυο τους παιδάκια.

9 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΑΨΑΛΟΣ. ΙΟΡΔΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΡΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ιορδανα ! Κουκλα εισαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ιορδανα εσυ κουκλα η φαιη τρωγεται,! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο Ένα παράσημο στην Αλμωπια. Φαιη χάλια δείχνεις δίπλα στην καρατζοβιτισα. Αυτές οι πεινασμένες της τηλεόρασης δε πιάνουν μία κοντά στις δικές μας τις νταρτάνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΨΑΛΙΟΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΔΑΙΟΤΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΠΟΝΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΡ,,,,,,,,,,,,,ΜΑΛΛΟΝ Η ΙΟΡΔΑΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News