Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αποστολίδης και Πακαλίδης ανοίγουν τα χαρτιά τους για τον Φ.Ο.Α. αποκλειστικά στο Aridaia News

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο 6ο τεύχος της Σύγχρονης Εβδομαδιαίας Εφημερίδας Aridaia News που κυκλοφορεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μετά τις πρόσφατες εκλογές και την εκλογή νέου Δ.Σ. στον Φ.Ο.Αριδαίας, θεωρήσαμε απαραίτητο να επικοινωνήσουμε με δύο νέα μέλη του, τον Γιώργο Αποστολίδη και τον Λάζαρο Πακαλίδη, για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Και οι δύο απάντησαν σε όλες μας τις ερωτήσεις και έδωσαν ουσιαστικές απαντήσεις που αφορούν στην πορεία του Φ.Ο.Α. από εδώ και πέρα, επικεντρώνοντας στον τομέα του μπάσκετ με τον οποίο ασχολούνται κατά κύριο λόγο.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο 6ο τεύχος της Σύγχρονης Εβδομαδιαίας Εφημερίδας Aridaia News που κυκλοφορεί την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News