Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

5ο Ποντιακό Πανοΰρ στους Τσάκωνες

9 σχόλια:

  1. Αυτό είναι απαράδεκτο.........το χωριό της Χρύσας που αποτελεί <> των Τσακόνων, έχει την ίδια μέρα πανηγύρι προς τιμή της Αγ. Παρασκευής, που γιορτάζει την επόμενη μέρα 26 Ιουλίου..........Ντροπή σας!!!!
    Όλοι λοιπόν ας απορρίψουμε τον <> λαό των Ποντίων, ώστε να τιμήσουμε τη χριστιανική Εκκλησία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεισ λαθοσ το πανηγυρι για την αγια παρασκευη γινεται στισ 26 που αποτελει και η μερα γιορτησ τησ Αγιασ

      Διαγραφή
    2. εδω φαινετε ποσο χαμηλο επιπεδο εχεις φιλε μου gas ga...τι σε πηραζει ο λαος των Ποντιων ,,,τοσα χρονια ζουμε μαζι χωρις αντιπαλοτητες ο καθενας με τα δικα του ηθη και εθυμα.. εσυ μιλας για αποριψη..λοιπον αν θελεις να εισαι σωστος θα πρεπει να επικροτεις αυτα που κανει αυτος ο λαος που τοσο μισος βγαζεις μεσα απο εδω..κανε και συ τα ιδια και καλυτερα σου ευχομαι ...και μετα κρινε...ραντεβου στο πανηγυρι των Ποντιων και μετα στο δικο σας...φιλικα απο Προμαχους gas ga !!!

      Διαγραφή
  2. Κανεισ λαθοσ εκεινη τη μερα γινεται απλα εσπερινοσ την επομενη μερα στισ 26 που ειναι και η μερα γιορτησ τησ αγιασ παρασκευησ γινεται το πανυγηρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη για να καταλαβω διημερο ειναι το πανυγηρι για την Αγ. Παρασκευη?την μια μερα στο σχολειο και την αλλη στην πλατεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να καταλαβεις ρε φιλε; ασχολησου με τιποτα αλλο, μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα

      Διαγραφή
    2. δεν νομιζω να ειμαστε φιλοι....μια ερωτηση εκανα γιατι πολυ απλα δεν καταλαβα αν δεν θες να μου απαντησεις καλα κανεις αλλα φροντισε να μην κοροιδευεις την αδυναμια κατανοησης του αλλου.μπορει καποιος παιδια να μου απαντησει αν θελει φυσικα....ευχαριστω.

      Διαγραφή
  4. απλα πραγματα ρε παιδια το χωριο εχει 2 συλλογους και 2 εκλησίες ,ο συλλογος ποντιων του χωριου κανει το πανυγυρι του στο δημοτικο το σαββατο κανονικα(ανεξαρτητως ημερομηνια),αλλα φετος το σαββατο ειναι της αγιας παρασκευης(οπου και η εκλησια στην χρυσα)και αυτην την ημερα 26/7 κανει παντα ο δευτερος συλλογος λογω της εορτης,και το λογικο ηταν ο συλλογος ποντιων να αλαξει ημερα οπως και εκανε χωρις δευτερη σκεψη (και το κανει παρασκευη 25/7) για να διευκοληνει την κατασταση διοτι σε ενα χωριο την ιδια μερα δεν γινεται να εχει 2 εκδηλωσεις.
    που ακριβως ειναι το θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο στους Ποντιους,παντα κανουν το σωστο θα ειμαστε εκει

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News