Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ακρωτηριάζουν το 3χρονο αγοράκι που έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο - Δεν πέτυχε η επέμβαση

Τα νέα, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το μόλις τριάμισι ετών αγοράκι απο τα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η λεπτή, πολύωρη χειρουργική επέμβαση που έγινε στο άτυχο αγοράκι από τους ορθοπεδικούς του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, δεν πέτυχε με αποτέλεσμα την ανάγκη ακρωτηριασμού του χεριού του.

Τα νέα, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το μόλις τριάμισι ετών αγοράκι απο τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, που τραυματίστηκε όταν έβαλε το χεράκι του στο πλυντήριο ρούχων.

Το χέρι του άτυχου μικρού, δεν αιματώνεται με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε οριστικό ακρωτηριασμό του.

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, που υπογράφεται από τον Διοικητή του, Λάμπρο Γεωργόπουλο, αναφέρονται τα εξής:«Μετά την εκτίμηση που έγινε σήμερα από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που έκανε την προσπάθεια επανασυγκόλησης στον τρίχρονο ασθενή διαπιστώθηκε η αδυναμία αιματώσεως του περιφερειακού τμήματος. Στο ανωτέρω πλαίσιο και για να μην διακινδυνεύσει η ζωή του ασθενούς αποφασίσθηκε ο ακρωτηριασμός του μη βιώσιμου τμήματος».

---
Πηγή: epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News