Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πόσο SEX θέλουν οι γυναίκες;

Πόσο σεξ θέλουν οι γυναίκες;

Ο χρόνος είναι χρήμα λέει η παροιμία και από ότι φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση των σύγχρονων ζευγαριών.

Η μάχη της επιβίωσης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει σαν αποτέλεσμα το σεξ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Πιπεράτα στοιχεία για την σεξουαλική ζωή των σύγχρονων ζευγαριών αποκαλύπτει έρευνα του ουρολόγου δρ Harry Fisch από το Presbyterian νοσοκομείου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο γιατρό, τα ζευγάρια κάνουν σεξ δυο με τρεις την εβδομάδα αλλά οι φορές αυτές δεν αρκούν για να ικανοποιήσουν τις γυναίκες.

Την ίδια στιγμή ένα ποσοστό των ανδρών που φτάνει το 45% των ανδρών καταφέρνουν να κορυφώσουν μέσα σε 2 λεπτά ενώ οι γυναίκες χρειάζονται τουλάχιστον 5 με 7 λεπτά.

Πράγμα που σημαίνει επισημαίνουν οι επιστήμονες ότι ο μέσος άνδρας δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τη μέση γυναίκα.

Όσο αφορά τη συχνότητα στο σεξ, οι τρεις φορές την εβδομάδα ανταποκρίνονται σε ζευγάρια που διανύουν την δεκαετία των 20 ενώ οι δύο φορές αντικατοπτρίζουν τα ζευγάρια στις δεκαετίες των 30- 50!

Όπως έδειξε η ίδια έρευνα υπολογίζεται ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 7,3 λεπτά!

Ο δρ Harry Fisch μιλώντας στο nerve.com δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα παντρεμένα ζευγάρια άνω των 50, κάνουν σεξ λιγότερο από μια φορά την εβδομάδα. Και συνέχισε καθιστών σαφές ότι κάθε ζευγάρι είναι ευτυχισμένο με διαφορετική συχνότητα σεξ.

Έτσι ορισμένα ζευγάρια είναι ευτυχισμένα μόνο όταν η συχνότητα του σεξ είναι καθημερινή ενώ κάποια άλλα προτιμούν τις ποιοτικές συνευρέσεις.

---
Πηγή: iatropedia.gr

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το άρθρο υπερβάλλει κατά πολύ στη συχνότητα του σεξ. Αυτά που λέει ισχύουν κυρίως για νέες σχέσεις. Υπάρχουν όμως πάμπολλες άλλες μακροχρόνιες στις οποίες για διάφορους λόγους η συχνότητα είναι πολύ χαμηλή. Και αυτό δεν είναι η εξαίρεση. Για παράδειγμα, τι σεξουαλική ζωή μπορεί να έχει ένα τυπικό ζευγάρι με δύο παιδιά στην εφηβεία μετά από 15-20 χρόνια συμβίωσης; Πιστεύει κανείς ότι μπορούν (ή θέλουν) να συνευρίσκονται δύο φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή επισήμανση. Για ρώτα και αυτούς που είναι από 30-40 και έχουν μικρά παιδιά κάτω των 10 ετών πόσες φορές μπορούν να συνεβρεθούν;
      Ποιους ακριβώς ρωτάνε σε αυτές τις έρευνες;
      Με τόσες φίλες και γνωστές μιλάμε και δεν υπάρχουν αυτές οι συχνότητες μετά τα δέκα χρόνια γάμου και με παιδιά στο σπίτι διαφόρων ηλικιών.
      Και κάτι ακόμα για να μην αισθανόμαστε μειονεκτικά όσοι δεν έχουμε αυτές τις συχνότητες. Δεν μετράει η συχνότητα αλλά η ποιότητα. Σε αυτό είμαστε εντάξει. Οπότε γίνεται ορμονική ρύθμιση, φιλενάδες μου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News