Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρίτσου στο Δήμο Σκύδρας

Επίσκεψη υπ. Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρίτσου στο Δήμο Σκύδρας

Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Γιάννη Ανδρίτσο του συνδυασμού της «Περιφέρειας –Πρωταθλήτριας» μ΄επικεφαλής τον υπ. Περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, σήμερα το μεσημέρι της Τετ. 23/4/14.

Η αυτοδιοικητική διαδρομή των συνομιλητών, οι σχέσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, η κοινή ανησυχία κι ο αγώνας για την επίλυση των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Σκύδρας και της αντίστοιχης της Μενηίδας, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο συνολικό και συλλογικό πλαίσιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν τα κυρίαρχα θέματα του διαλόγου που αναπτύχθηκε.

Στην συνάντηση που έλαβαν μέρος οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκη Ποζίδου και Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης έκλεισε με την έκφραση ευχών εκατέρωθεν.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ .......ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας περιμενουμε Σαρακηνους Κορυφή,Ορμα,Λυκόστομο Προμαχοι,Περικλεια,Λαγγαδιά,Αρχάγγελο Θεοδωράκι.Αυτός είναι ο νομός Πέλλας που βογγάει.Χειμώνα ακόμα έχουμε χωρίς δρόμους και γιατρους και χωρίς ιντερνετ για τους νεους.Ποιός ο λόγος να ζει κανείς εδω? εσείς ασχολείστε με Γιαννιτσα Σκύδρα κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News