Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Κάκος «άρχοντας» του τελικού του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το Σάββατο (26/04, 20:00, OTESPORT) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Eλληνας διεθνής διαιτητής είναι ο «εκλεκτός» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση και μάλιστα θα είναι η τέταρτη φορά που ο Κερκυραίος ρέφερι θα διευθύνει έναν τελικό.

Οι προηγούμενες τρεις ήταν συνεχόμενες και συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-09 (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-4 στην παράταση και 15-14 στα πέναλτι), 2009-10 (Παναθηναϊκός - Aρης 1-0) και 2010-11 (ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0).

Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Ανδρέας Παππάς, ενώ παρατηρητής είναι ο Αντώνιος Σίπκας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το κοντινό περιβάλλον του Κάκου, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News