Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στο Ριζοχώρι ο υπ. Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Στις εκδηλώσεις του Ριζοχωρίου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου παρευρέθηκε ο Δημήτρης Μπίνος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Μαρτίνα Ζιάκα και Παντελή Χατζηπαντελιάδη και από την υποψήφια Τοπική Σύμβουλο του χωριού Κυριακή-Άννα Πουσίνη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο και να ανταλλάξει πολλές ευχές.

Δείτε φωτογραφίες:



23 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ....ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Μπινο προεκλογικά περιμένουμε (με καλή διάθεση) να ακούσουμε το πρόγραμμα σας αναλυτικά και με ακριβείς θέσεις και απόψεις.Θα αργήσετε κι άλλο να μας τις παραθέσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί ήταν χαιρέτησε τον είδαμε κιόλας να κοιτάς καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΛΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ριζοχωρι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΜΠΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολο το παλιο συστημα προσπαθει να κρατηθει με νυχια και με δοντια. Σηφακη εισαι ο επομενος δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σηφακης ρε παιδια καθηστε καλα. πουθενα δεν ακουγετε.

      Διαγραφή
  8. me martina besko kai oyrsoglo den pas poythena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρη Μπινο, μην ακους κανεναν.
    Εισαι ο επομενος Δημαρχος.
    Και θα ειναι 5 ΧΡΟΝΙΑ η Θητεια Σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε........ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ......ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ...ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΤΑΓΓΑΛΙΔΗ ΤΣΕΡΚΕΖΟ ...ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ///////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ριζοχωρι και Μηκια Ψηφιζουν Δημητρη Μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σηφακης δινει μαχη με τους επαγγελματιες πολιτικους και θα κερδισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Μπίνο φαντάζομαι μετά από ώριμη σκέψη συμπεριλάβατε την κα Ζιάκα στο ψηφοδέλτιο σας.
    Για να γνωρίσετε λίγο καλύτερα τα πράγματα και εσείς αλλά και οι ψηφοφόροι καλό θα ήταν να ανατρέξετε σε κρίσιμες αποφάσεις της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Η κυρία τις περισσότερες φορές ψήφισε λευκό. Τις υπόλοιπες δε, ψήφισε ότι και ο κύριος Αποστολίδης. Απορώ γιατί δεν παίρνετε και τον κύριο Αποστολίδη μαζί σας; Ποια ακριβώς ήταν τα κριτήρια σας στο να πάρετε την μία αλλά να αφήσετε τον άλλο; Δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά. Απλά ο ένας έκανε πολύ φασαρία στις συνεδριάσεις και η άλλη δεν έβγαζε άχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. me auto to pleuro na koimaste!!! o dhmhtrhs einai o epomenos dhmarxos!!! thelete de thelete prepei na to xonepsete!! dhmhtrh eimaste mazi sou !!! kalh epityxia na exeis ka na eisai sigouros pws tha skisoume !!!!!! mhn akous kanenan!! sunexise etsi dunamika !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Μπίνο εκτός από τα ανεμομαζώματά σας θα μας παρουσιάσετε και το πρόγραμμα σας κάποια στιγμή; Αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους υποψηφίους.
    Θέλουμε να σας δούμε όλους μαζί σε DEBATE για να σας κρίνουμε. Αν νομίζετε όλοι σας ότι ακόμα χάφτουμε μύγες είστε βαθιά νυχτωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπίνο προλαβαινεις να αποσυρθείς πριν εκτεθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαμος οι υποψηφιοι πιο πολλοι απο τον κοσμο ξεφτιλα κ ολοι πρωτοι μουρη ηταν μπραβο στο ριζοχωρι ηταν τελια παρα την βροχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι μας περιμενει δεν περιγραφεται. Καταξαημενη Αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ,Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.Ο ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Δ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΗΠΑΡΞΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΜΕ ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα ψηφίσεις Σηφάκη;
      Ετσι για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να μην μπερδεύουμε τους Τσαβδάρηδες.
      Ο νέος Ευάγγελος Τσαβδάρης θα είναι υποψήφιος με τον Σηφάκη και μπράβο του. Και εμείς μαζί του.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News